Turk Telekom internet fiyatlarında indirime gidiyor - Haberler - indir.com

Turk Telekom internet fiyatlarında indirime gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-24 15:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde önde gelen operatör şirketlerinden olan Türk Telekom, yayınlamış olduğu yeni liste ile beraber fiyatlarının güncellendiğini duyurdu. Yeni listede yeni aboneler için limitsiz internet paketlerine yönelik kampanyalarda yer aldı. Giriş seviyesi limitsiz internet paketinin 24 ay taahhütlü fiyatı değiştirilmeden paket hızı 8 Mbps seviyesine yükseldi. Yeni duyurulan kampanya detaylarına baktığımız zaman 35 Mbps seviyesi ve üzeri yüksek hızlardaki limitsiz paketlerde  indirimler kampanyanın en dikkat çekici tarafı oldu. Konu hakkında açıklamada bulunan Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, 24 ay taahhüt karşılığında artık 35, 50 ve 100 Mbps gibi yüksek hızlardaki limitsiz paketlerin yüzde 30’lara varan indirimlerle kullanıcılara sunulacağını ifade etti.

Türk Telekom’dan Yeni İnternet Fiyatları

Rekabet Kurumu, Türk Telekom'a Soruşturma BaşlattıRekabet Kurumu, Türk Telekom'a Soruşturma Başlattı

Bu yeni kampanyalar kapsamında, yeni müşteriler için Muud Premium, TT Depo 10 GB, McAfee Güvenlik ve TT Wifi Limitsiz gibi hizmetlerden 24 ay süreli faydalanabilecekler. 24 Mbps ve daha üstü hızlarda limitsiz paketleri alan kullanıcılar Türk Telekom Prime müşterisi olacak. Ayrıca TT Akedemi’nin 12 aylık İngilizce online eğitim paketine de ücretsiz sahip olmuş olacaklar. Giriş paketindeki hızlarda 12 Mbps için 5 TL’lik indirim yapılmış durumda. Eski tarife ile taahhütleri süren kullanıcılara yeni indirimden yararlanılabilecek taahhüt yenileme teklifi verilecek.

Limitsiz internet için ise 100 GB’lık akıllı paketler 200 GB seviyesine yükselmiş durumda. Yılın Kampanyası adlı tarifede ise Türk Telekom’a abone olacak müşteriler 24 ay taahhüt ile faydalanabilecekler. Kampanya ile beraber 8 Mbps hıza sahip S paket aylık 74.90 TL olurken, 12 Mbps’lik M paket 84.90 TL ve 24 Mbps’lik L paket ise 104.90 TL fiyat etiketine sahip olacak. Bu paketlerin ise 24 ay taahhütlü olduğunu belirtelim.


Türk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru KırdıTürk Telekom 2019 İlk Çeyrekte Büyüme Rekoru Kırdı
Türk Telekom'dan Gençlere 19 Mayıs HediyesiTürk Telekom'dan Gençlere 19 Mayıs Hediyesi

PAYLAŞ