Türk Telekom Grubu Online İşlemler'e Apple Watch Desteği! - Haberler - indir.com

Türk Telekom Grubu Online İşlemler'e Apple Watch Desteği!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-09 10:00:29
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Apple'ın yeni nesil akıllı saati Apple Watch için uygulama güncellemeleri devam ediyor. Son olarak Türk Telekom Grubu bünyesinde hizmet veren Online İşlemler uygulaması güncellenerek Apple Watch desteğine kavuştu.

Son dönemde mobil ve giyilebilir teknolojiler alanındaki çalışmalarına ağırlık veren Türk Telekom Gurubu, müşterilerine teknolojinin sunduğu kolaylıklardan yararlanma fırsatı sunmaya devam ediyor.

Son olarak Apple Watch'un ülkemizde satışa çıkmasıyla birlikte Türk Telekom Gurubu da müşterilerine akıllı saatleri üzerinden hizmet vermek amacıyla Online İşlemler uygulamasını Apple Watch desteği ile güncelledi.

Apple Watch uyumlu geliştirilen Online İşlemler uygulaması müşterilere en yakın ofis/bayi bilgilerine mini haritalarla ulaşabilme, fatura, kota bilgileri noktasında son derece kolay ve hızlı kullanım imkanı sunuyor.

Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Telekom Grubu'nun müşterilerine yeni teknolojik ürünleri ve mobil içerikleri sunmaya ve teknolojinin ulaştığı her noktadan hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi.

Ayrıca kullanıcıların akıllı saatleri üzerinden altı farklı hizmete ulaşabileceklerini söyleyen Onat, dünyada kullanım oranı giderek artan Apple Watch için yeni çözümler geliştirdiklerini, bu doğrultuda müşterilerine online işlemler uygulamasını sunduklarını sözlerine ekledi.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ