Türk oyuncular, yapımcılarla bir araya geliyor! - Haberler - indir.com

Türk oyuncular, yapımcılarla bir araya geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 13:24:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Türk yapımı proje olan Rijitsu Eleven, yapımlarından memnun olamadığımız Türk yapımcılara derdimizi anlatmaya, sorunlarında yardımcı olmamız için bir araya getirmeye yarıyor.

Türk oyun geliştiricileri kendilerini göstermekten veya başka bir değişle ürünlerini sunmakta ne yazık ki çok başarılı gözükmediğini Türk oyunlarına yapılan tepki ve oyuncu rakamlarından görüyor, anlıyoruz. Basit ve kullanışlı bir arayüze sahip bir internet sitesiyle Türk oyuncuları, Türk yapımcılarla buluşturan proje, Rijitsu Eleven olup https://eleven.rijitsu.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. 

Sizi sıkıntıdan kurtaracak 25 MB'den küçük 10 oyunSizi sıkıntıdan kurtaracak 25 MB'den küçük 10 oyun

Gayet basit mantığı ve kolay kullanışıyla, projeye bir yapımcı olarak oyunları eklemek oldukça basit. Rijitsu Eleven projesinin websitesine girip menü kısmında bulunan "Geliştirici Ol" bağlantısına tıklamak ve adımlardaki tüm bilgileri, eksiksiz bir şekilde girdikten sonra göndermek yapımcı olarak oyununuzu, oyuncularla tanıştırmak için oldukça yeterli bir kolaylıkta.

Sistem oyunu incelemesinin ardından kontrol ediliyor, herhangi bir sorun teşkil etmiyorsa bir yapımcı olarak internet sitesine eklendiğini görebiliyorsunuz. Tabii, ilk sıralarda kurallar oldukça geniş olacaktır. Sebebine geldiğimizde, geliştiriciler çok rahat oyun eklesin ve kendini oyunculara tanıtması için.

İnternet sitesinin yakın zamanlarda gelecek yeniliklerinden birisi, internet sitesini karşınıza çıkaran bir client olacak, sistem içindeki ücretsiz oyunları indirdiğinizde otomatik bir şekilde client tarafına kaydolacak. Client çıktığında, sisteme oyun ekleme kuralları katılaşacak ve bu kurallara uymayan oyunlar sistem tarafından reddedilecek. Client çıkış tarihi önümüzdeki yıl ilk aylarında.


PS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun AçıklandıPS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun Açıklandı
100 milyon oyuncuya ulaşan Hearthstone'da ücretsiz paketler dağıtılacak100 milyon oyuncuya ulaşan Hearthstone'da ücretsiz paketler dağıtılacak
Nintendo yeni bir Zelda oyunu peşinde!Nintendo yeni bir Zelda oyunu peşinde!

PAYLAŞ