Türk oyuncular için Lineage 2 Revolution'da ön kayıt başladı - Haberler - indir.com

Türk oyuncular için Lineage 2 Revolution'da ön kayıt başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-08 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Netmarble'ın oyun severlere sunduğu sevilen yapımlarla, Asya'da Güney Kore ve Japonya'nın da içinde olduğu 6 ülkede oyun pazarını yönetiyor. Netmarble imzası taşıyan, şirketin en sevilen ve popüler oyunlarından biri olan Lineage 2 Revolution hakkında, Türk oyunculara müjde verildi. Lineage 2 Revolution, Asya ülkelerinde en çok tercih edilen oyunlardan birisi olarak biliniyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Asya ülkeleri için piyasaya sürülen yapım, 17 günde 100 milyon oyuncuya ulaşmayı başarmıştı. Ulaştığı bu rakamla, dijital oyun tarihinde en yüksek gelir yapan oyun olma özelliğini kazandı. Japonya'da ise 18 saat içerisinde App Store üzerinde 1. sıraya yerleşti. Asya'da bulunan 6 ülkede Google Play'de de birinci sıranın sahibi oldu ve Kore'de hem Google Play hem de App Store'da yine birinci sırada yer aldı. Böylece 2017 yılına damgasını vuran bir oyun olmayı başardı.

Oldukça popüler bir hale gelen Lineage 2 Revolution, şimdi de Türk oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Türk oyuncular için ön kayıta sunulan Lineage 2 Revolution, 15 Kasım'a kadar devam edecek. Lineage 2 Revolution, oyunculara seçebilecekleri 4 ana karakter sunuyor. Bunlar; İnsan, Elf, Kara Elf ve Cüce. Oyuna ön kayıt yaptırıldığı takdirde, oyunculara Kahraman Başlangıç Paketi ve Tam Ekipman Seti sunulacak ve ön kayıt oyuncuları oyunda kullanacakları isimleri rezerve edebilecekler. Oyuna ön kaydınızı Google Play üzerinden yaptırırsanız, oyunu oynayıp 10. Seviyeye geldiğinizde 200 Kırmızı Elmas hediye kazanabileceksiniz. 15 Kasım'da ön kaydın son bulmasının ardından, 16 Kasım'da oyunu oynamaya başlayabileceksiniz.

Oyunun özellikleri şu şekilde;

-          Klan Sistemi

-          Açık Dünya

-          Maksimum 200 kişinin katıldığı kale kuşatmalarında, 1 savunma klanı ve 3 adet kuşatma klanı yer alır.

-          Şato kuşatmalarında iki klan birbirine karşı savaşır ve hangi taraf rakibinin merkezini yok ederse o kazanır.

Oyunun ön kayıt sitesine http://l2.netmarble.com/tr adresinden ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ