Türk Mühendislerden Yeni Girişim: Gözlük - Haberler - indir.com

Türk Mühendislerden Yeni Girişim: Gözlük

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Emre Kazdağlı, Alp Artar ve Emrecan Doğan tarafından geliştirilen Gözlük uygulaması ile haber okuma alışkanlığınız yeni bir hal alacak.

Daha evvelden geliştirdikleri Stringer News uygulaması ile isimlerini duyuran Türk mühendislerin iOS kullanıcıları için geliştirdikleri Gözlük uygulaması ile 100' lerce haber kaynağında yer alan içerikleri sadece tek bir yerden ulaşarak okuyabileceksiniz. Yeni nesil haber uygulaması olarak da adlandırabileceğimiz uygulama ile Türkiye ve yabancı basında yayınlanan gazetelerden dergilere, ünlü yazarların makalelerinden spor haberlerine kadar pek çok içeriğe erişebilirsiniz.

Emre Kazdağlı Gözlük uygulaması için ''Kullanıcıların hayatına fikir zenginliği getirmek ve kendi görüşlerini duyurmalarını sağlamak'' olduğunu ifade ederken uygulama ile hedefledikleri 1 aylık kullanıcı sayısına sadece 6 günde ulaştıklarını da belirtiyor.

Dördüncü ayını bu ay sonunda dolduracak olan Gözlük uygulamasının yine ay sonu kullanıcılarına okuttukları 2 milyonuncu haberi kutlayacaklarını da buradan duyurmuş olalım.

iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızda kullanabileceğiniz Gözlük uygulamasını indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ