Türk kripto para borsası THODEX'de tedirgin edici hareketler - Haberler - indir.com

Türk kripto para borsası THODEX'de tedirgin edici hareketler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-21 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Kripto Para

Ülkemizde birincil kripto para borsasından biri olan THODEX'de sıradışı durumlar yaşanıyor. Kullanıcılardan elde edilen bildirimlere göre borsa, özellikle de para çekme ve transfer işlemlerini durdurmuş durumdadır. Yaşanan durumlar karşısında birçok kişi borsanın battığını düşünmeye başladı. 

Türkiye'de aktif olarak kullanılan ve kısa bir zaman önce de yatırımcılara 2 milyon Dogecoin kararı sesini duyurmayı başaran THODEX adlı Türk merkezli kripto para borsasında çeşitli sorunlar gündeme geliyor. Sosyal medya üzerinde çeşitli paylaşımlar yapan borsa kullanıcılarına göre THODEX, kullanıcılarını mağdur etmeye başladı. Özelikle de para çekmek isteyen kullanıcılar, hesaplarına herhangi bir şekilde müdahale edemiyorlar. Sosyal medya platformları üzerinde  yapılan bir araştırmaya göre THODEX'de Dogecoin'de gerçekleşen yükselişlerin ardından çeşitli sorunlar yaşanmaya başladı. Kullanıcılar THODEX borsasındaki paralarını farklı borsalara transfer etmek istediklerinde, borsada çeşitli kesintiler yaşandığını ve THODEX'in işlemlere izin vermediğini dile getirirken, 2 milyon Dogecoin kampanyasının kripto para borsasını batırmış olabilir gibi düşünülüyor. 

Datça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyorDatça belediyesi kripto para çıkarmaya hazırlanıyor

Kullanıcılar THODEX merkezine gitti

THODEX borsasında yaşanan söz konusu bu kriz, kullanıcıların duruma tepki göstermesine sebep oldu. Bazı kullanıcılar ise polis eşliğinde THODEX'in merkezine gittiler. Fakat merkezde kimsenin olmadığını belirttiler.

Türkiye'de kripto para denildiği zaman ilk akla gelen internet fenomenleri de THODEX ile ilgili olarak birçok mesaj almaya başladıklarını yazıyorlar. İnceleme yapıldığında THODEX'in internet sitesinde, borsadaki işlemlerin olan şekilde devam ettikleri görülüyor. Fakat şirket dün resmi Twitter hesabı üzerinden açıklama yaparak, Dogecoin işlemlerinde bakım çalışması olduğunu, çalışmaların tamamlanması ile beraber transfer işlemlerinin gerçekleşeceğini belirtti. 

THODEX'in konuyla ilgili açıklaması

THODEX, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Türkiye’nin en büyük ve ilk global lisanslı kripto para borsası THODEX olarak, yatırım güvenliği, kaliteli hizmet ve kullanıcı deneyimini her zaman ön planda tutan bir anlayışla çalışıyoruz. Kullanıcılarımıza dünya çapında kripto para deneyimi sunuyor, üstün müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla gerekli yatırım ve iletişimi her zaman önceliklendiriyoruz. Bu kapsamda, Borsamızda Dogecoin yatırma ve çekme işlemleri bir süreliğine bakıma alınmıştır. Bakımın tamamlanmasının ardından kullanıcılarımız işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecektir. Bakım sürecindeyken transfer anında sorun yaşanması durumunda ise coin'ler kullanıcılarımızın hesaplarına geri yatırılmaktadır.

Bunun dışında Borsamızda genel bir sorun yaşanmamaktadır. Tüm işlemler güvenilir ve sorunsuz şekilde devam etmektedir. Kullanıcılarımızdan ve değerli basın mensuplarından, Borsamız aleyhinde olumsuz algı yaratmaya yönelik mesnetsiz ve maksatlı iddialara itibar etmemelerini önemle rica ederiz."


İran'da kripto para yasağı kalkabilirİran'da kripto para yasağı kalkabilir
Türkiye'de bir ilk: Kripto paraya haciz koyulduTürkiye'de bir ilk: Kripto paraya haciz koyuldu
Kripto paralar artık ödeme sistemleri için kullanılmayacakKripto paralar artık ödeme sistemleri için kullanılmayacak

PAYLAŞ