Türk geliştiricilerden

Türk geliştiricilerden "Hoop Fly"

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-06 10:07:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

İki farklı moda sahip olan, Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen "Hoop Fly" oyunu, yaz mevsimlerinin temasına uygun, oyun trendi olacak!

TapTap modu ve Draw modlarına sahip olan iki farklı oynayış moduna sahip olan Hoop Fly oyununda, iki modda da level sistemi mevcut ve yükseldikçe zorlaşıyor.

Hoop Fly modları

  1. TapTap Mode
    Bu modumuzda ekranda iki adet parmak izi mevcut, sağ ve sol parmak izlerine tıklayarak tırmanıyoruz. Ne kadar hızlı basılırsa o kadar hızlı tırmanılıyor, eğer sinek yakalayıcısının önünde bir engel bulunmuyorsa hızlı bir kombo gerçekleştirerek hızlı bir şekilde tırmanıyoruz.

  2. Draw Mode
    Bu modda ekranda parmak izleri bulunmuyor, sinek yakalayıcısı ekrana çizdiğiniz çizgilere basıp zıplayarak ilerliyor. Engellere çarpmadan geçmek için düzgün şekiller çizerek, engellere dokunmamanız gerekiyor!

Modların ortak yanları da var, seviye yükseldikçe sinekler de hızlanıyor ve yakalaması da oldukça zorlaşıyor. Sineği ne kadar hızlı yakalarsak yıldızımız o kadar fazla oluyor.

Yaz mevsimlerinin yeni trendi

Topladığımız sineklerle sinek yakalayıcımızın özelliklerini güçlendiriyoruz, zıplama ve tırmanma gücü gelişiyor ve bölümü daha kolay bitirmenizi sağlıyor. Hangi bölümde güçlüysen o tarafa yatırım yap, çünkü bir tarafa yaptığın güçlendirme, diğer modu etkilemiyor!

Yaz mevsimlerinin yeni trendi haline gelecek bu sinek oyunu, tamamen yerli yapımı bir oyun olma niteliğini bulunduruyor!
 




İlgili uygulamalar

Hoop Fly İncelemesi - indir.com Oyun İncelemesi


PAYLAŞ