Türk Geliştiricilerden En İyi Windows Uygulamaları - Haberler - indir.com

Türk Geliştiricilerden En İyi Windows Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 13 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'deki uygulama geliştiricilerinin yoğun ilgisini çeken Windows ve Windows Phone uygulama mağazası, yaşamın parçası haline gelen sosyal medya uygulamalarından eğlence uygulamalarına, iş hayatımızda kullanabileceğimiz sektörel uygulamalardan öğrencilerin derslerine yardımcı olabilecek eğitim uygulamalarına ve hatta en güzel sofraları hazırlamak için leziz yemek tariflerini bulabileceğiniz yemek tarifleri uygulamalarına kadar hayatın hemen her alanından yüzlerce uygulamayı içerisinde barındırmaktadır.

Türkiye'de geliştirilen uygulamalara farklı bir değer veren Windows ve Windows Phone uygulama mağazalarında Türk geliştiriciler tarafından hazırlanmış olan yüzlerce uygulamayı bulabileceğiniz gibi her geçen gün bunların sayısı da giderek artmaktadır. Türk geliştiricilerin üreterek yayınladıkları en iyi Windows uygulamalarını kısa bilgiler eşliğinde aşağıda bulabilirsiniz.

Canlı Televizyon

Canlı Televizyon Uygulaması indir

Türkçe içerikli pek çok televizyon kanalına internet üzerinden erişerek ücretsiz ve canlı olarak izleyebilmenizi sağlayan uygulama ile ayrıca radyo kanallarını dinleyebilir ve sinema kanallarında yayınlanan en yeni vizyon filmlerini izleyebilirsiniz. Kanal yayın akışı görüntüleme özelliği ile de kanallardaki yayınların saatlerini öğrenebilirsiniz.

Karnaval Radyo

Karnaval Radyo Uygulaması

Onlarca radyo kanalına tek bir yerden erişerek dinleyebilmenizi sağlayan uygulama ile radyo yayınlarını canlı olarak dinleyebilir, müzik ve eğlence dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar olabilir, haberleri okuyabilir, önceki yada sıradaki şarkıları gerçek zamanlı olarak görebilir ve gelişmiş pek çok özellikten faydalanabilirsiniz. Müziğin ritmine kendinizi bırakmak ve hoş zaman geçirmek istiyorsanız bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz.

Matematik Formulleri 

Matematik Formülleri Uygulaması

Öğrencilerden akademisyenlere kadar her kullanıcının mutlaka denemesini tavsiye ettiğimiz uygulamada tüm matematiksel formülleri bulabilir, istediğiniz her yerde istediğiniz zaman formüllere ulaşarak en karmaşık hesaplamaları bile kolaylıkla yapabilirsiniz. Uygulamada Integral, Trigonometri, Geometri gibi pek çok formulasyonu bulabilirsiniz.

Yemek Tariflerim

Yemek Tariflerim Uygulaması

Özellikle hanımların çok işine yarayacak olan uygulamada en lezzetli yüzlerce çeşit yemeğe ait tarifleri bulabilirsiniz. Yemek yapmayı kolay bir hale getiren uygulamada detaylı yemek tariflerinin yanı sıra malzeme listesini de kullanarak birbirinden lezzetli yemekleri yapabilir ve sofranızı mükemmel bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca uygulama içerisinde beğendiğiniz yemekleri favori listenize ekleyebilirsiniz.

Meyve Sebze

Meyve Sebze Uygulaması

Sağlığını düşünen kullanıcılar için geliştirilmiş en faydalı uygulamalardan birisi olan Meyve Sebze'de 27 farklı sebze ve 21 farklı meyveye ait tüm detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi bunların besin değerleri ile kalorilerini de öğrenebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamada ayrıca meyve ile sebzelerin faydalarını da öğrenebileceksiniz.

Atatürk Uygulaması

Atatürk Uygulaması

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü daha yakından tanıma fırsatı bulabileceğiniz uygulamada Atatürk'ün gittiği gezilerdeki konuşma metinlerine ulaşabilir, fotoğraf galerisini görüntüleyebilir, şiirleri okuyabilir ve Atatürk'ün anılarını, sözlerini ve söylevlerini de bulabilirsiniz.

Sanal Okey

SanalOkey

Kullanıcı girişi yapmadan misafir olarak ya da Facebook kullanıcı hesabı girişi yaparak arkadaşlarınız ile hemen oynamaya başlayabileceğiniz okey oyununda eğlenceyi gerçek haliyle yaşayabilecek, ancak taşları sanal olarak dizeceksiniz. Yeni arkadaşlar bulup yeni dostluklarda kurmanızı sağlayan oyunda birbirinden zorlu odalara katılarak şansınızı deneyebilirsiniz.

Milyoner Bilgi Yarışı

Milyoner Bilgi Yarışı

Genel kültür, Tarih ve Matematik gibi konularda bilginizi test etmek için kullanabileceğiniz uygulamada kolaydan zora kadar 15 soru ile yarışmada bilemediğiniz sorular için kullanabileceğiniz 3 adette joker hakkınız bulunmaktadır. Yarışmadaki sorulara verdiğiniz her doğru cevap sizi bir adım daha milyonerliğe yaklaştıracak.

Khan Akademi Dersleri

Khan Akademi Dersleri

Ücretsiz online eğitim platformu olan Khan Akademi'nin resmi uygulaması ile cebir, geometri, astronomi gibi birbirinden farklı alanlara ait 12 başlık altında 500'ün üzerinde Türkçe videoyu izleyerek ücretsiz bilgiye istediğiniz her yerden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Microsoft Türkiye desteği ile sunulan uygulamada bulunan videoları çevrimiçi olarak izleyebileceğiniz gibi aynı zamanda videoları tablet yada bilgisayarınıza indirerek çevrimdışı olarak da izleyebilirsiniz.

Sanal Deney Laboratuvarı

Sanal Deney Laboratuvarı

Özellikle öğrencilerin kendi deney laboratuvarlarını oluşturabilmelerini sağlayan uygulama sayesinde 9 fizik, 6 kimya ve 5 biyoloji deneyini dijital ortamda yapabilirsiniz. Zenginleştirilmiş görsel grafikleri ve içeriği ile oldukça eğlenceli bir deney deneyimini de yaşatan uygulama ile bilgisayarınızı ya da tabletinizi mükemmel bir laboratuvar ortamın dönüştürebilirsiniz.

Tarih Atlasım

Tarih Atlasım

Kurtuluş Savaşı ve Osmanlı Devleti ile ilgili merak ettiğiniz konuların yanı sıra o dönemde kullanılan tüm haritaları da görüntüleyebilir ve ayrıca görüntülediğiniz haritaların üzerinde o dönemlere ait detaylı açıklamaları da bulabilirsiniz. Oldukça faydalı olan bu uygulamayı özellikle öğrencilere tavsiye ediyoruz.

Kek Yapıcam Ben

Kek Yapıcam Ben Uygulaması

Kek yemeyi ve kek yapmayı seven tüm kullanıcılar için birbirinden lezzetli 44 farklı kek tarifinin bulunduğu uygulama sayesinde yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayarak en lezzetli kekleri yapabileceksiniz. Çaylı keklerden elmalı keklere kadar daha pek çok tarifi bulabileceğiniz uygulama tamamen ücretsizdir.

Sos Tarifleri

Sos Tarifleri

En lezzetli yemekleri yapmak için kullanabileceğiniz uygulamada 31 farklı sos tarifini kullanarak yapacağınız soslar sayesinde yemeklerinizin tadına tat katabilirsiniz. Detaylı tarifler ile soslarınızı en kolay şekilde hazırlayabilmenizi sağlayan uygulamada ayrıca malzeme listelerini de bulabilirsiniz.

35mm

35mm Uygulaması

Vizyondaki filmler ile ilgili aradığınız tüm bilgileri bulabileceğiniz uygulama üzerinden filmlere ait fragmanları izleyebilir, film afişlerini görüntüleyebilir ve filmlerden alınan fotoğrafları görebilirsiniz. Ayrıca sinema salonlarına ait seans ve salon bilgilerini de kullanıcılara sunan uygulamada harita üzerinden bulunduğunuz konuma en yakın sinema salonlarını bulabileceğiniz gibi filmlerin yönetmen, yapımcı, IMDB puanı gibi bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Bilyoner

Bilyoner Windows 8 Uygulaması

Şans oyunları ile ilgilenen kullanıcılar için geliştirilmiş olan uygulama sayesinde iddaa bültenlerini inceleyerek, iddaa kuponu oluşturabilir ve uygulama üzerinden oynayarak şansınızı deneyebilirsiniz. 1 milyon 500 bin kişinin tercih ettiği bilyoner.com platformunun resmi uygulaması sayesinde ayrıca canlı maç sonuçlarını anlık olarak alabileceğiniz gibi bilyoner hesabınıza bağlanarak oynadığınız bahisleri kontrol edebilirsiniz.

Pişti

Pişti Oyunu indir

Herkesin severek oynadığı basit ve eğlenceli bir oyunu olan Pişti ile ister kendi başınıza isterseniz arkadaşlarınız ile eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyun boyunca ortada biriken kartlardan en fazla toplayanın kazandığı oyunda, topladığınız kartlardan kazandığınız puanların yanı sıra pişti yaparak da ekstra puan kazanabilirsiniz.

Sanal Bebek

Sanal Bebek indir

Zamanında hiç kimsenin elinden düşmeyen sanal bebek, günümüze uyarlanmış modern tasarımı ile birlikte mobil cihazınıza geldi. Eğlence, yemek, hijyen ve dinlenme kategorilerinin hepsine dikkat ederek bebeğinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz gereken oyunda onu yanınızda tutmak için emek vermelisiniz.

CepYol

CepYol Uygulaması

Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinizde mobil asistan görevi görecek olan uygulama sayesinde 800'ün üzerinde hava yolu firmasının bilet fiyatlarından sefer bilgilerine kadar pek çok bilgiye ulaşabileceğiniz gibi ülkemizde seyahat sektöründe hizmet veren otobüs firmalarının sefer bilgilerine de ulaşabilirsiniz. Ayrıca rezervasyon yapabilmenize de olanak sağlayan uygulama ile en uygun fiyatla bilet satın alabilirsiniz.

Yaklaşık olarak 300 bin civarında uygulamayı içeriğinde barındıran Windows ve Windows Phone mağazalarında Türk geliştiriciler tarafından üretilen diğer uygulamaları da araştırarak bulabilirsiniz. Yukarıda kısa bilgiler eşliğinde sizlere tanıtmaya çalıştığımız uygulamaları sitemiz üzerinden aşağıdaki bağlantıları kullanarak Windows veya Windows Phone sistemine sahip bilgisayar, tablet veya telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz. 





PAYLAŞ