Türk Geliştiriciden Sonsuz Koşu Oyunu Manuganu (Video) - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Sonsuz Koşu Oyunu Manuganu (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dünya genelinde en çok oynanan sonsuz koşu türündeki platform oyunları arasında yer alan Manuganu, aynı adı taşıyan bir karakteri yöneterek ilerleyeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Oyun müzikleri hariç tüm tasarımının bağımsız oyun geliştiricisi Alper Sarıkaya tarafından ortaya çıkarılan oyunda, Manuganu adlı karakteri yöneterek koşacak ve karşınıza çıkan duvar, kaygan buzullar, sallanan çekiçler, alev topları, dev kayalar ile duvar gibi engellere takılmadan ulaşmanız gereken hedefe ilerlemeye çalışacaksınız.

Manuganu Oyunu indir

Oyun kontrollerinin cihazınızın dokunmatik ekranı üzerinden ya da kaydırma hareketleri ile yapacağınız Manuganu'da karakterimizi yükseğe zıplatabilir, yerde yuvarlayabilir, duvarların üzerinden ipler yardımıyla atlatabilir ve karşınıza çıkan taş blokları kırarak ilerletebilirsiniz.

Üç boyutlu grafikleri ve oyun içi sesleri ile son derece eğlenceli bir oynanışa sahip olan yapımda 5 farklı mekan tasarımıyla 30 bölümü bulabilirsiniz. Android, iOS ve Windows Phone cihazınız üzerinde oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve oyun için hazırlanmış olan tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




Manuganu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ