Türk Geliştiriciden Çiftlik Savunma Oyunu: Farm Defence (Video) - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Çiftlik Savunma Oyunu: Farm Defence (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

İstanbul merkezli Babil Studios tarafından geliştirilen Farm Defence, alışık olduğumuz çiftlik oyunlarından farklı bir oynanışa sahip. Masum bir köylüye yardım edeceğimiz oyunda, çiftliğe saldıran hayvanlardan kurtulmaya çalışacağız.

Savunma türünde karşımıza çıkan oyunda çiftliği saldırı altında olan bir köylü karakterine yardımcı olacağız. Birbirinden farklı ve çıldırmış hayvan sürüleriyle amansız bir mücadele içerisine gireceğimiz yapımda, bu hayvanları sahip olduğumuz silah ya da tuzakları kullanarak yok etmeye çalışacağız.

Farm Defence

Oyunda masum bir şekilde yaklaşan ancak amaçları çiftliği alt üst etmek olan domuz, sincap, kokarca, karga ve arı gibi bize saldıran hayvanların yanı sıra zombiye dönüşmüş olan ayı, kurt ve tilki gibi hayvanlar ile de karşı karşıya geleceğiz.

Ayı kapanı, elektrikli teller, bombalar ve korkuluklar gibi ekstra yardımcı silahları da kullanabileceğimiz oyunda, silahımız için de istediğimiz kadar mermi alabiliyoruz. Her bölümde farklı hayvan kolonilerinin bizi karşılayacağı oyunda toplam 63 bölüm bulunuyor.

Farm Defence

Oyun kontrollerinin dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirildiği Farm Defence'da, patlayıcı gibi silahları kullanmak içinse sürükle bırak yöntemini kullanabiliyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak Android akıllı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz çiftlik savunma oyunu Farm Defence'ı, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Farm Defence Tanıtım Videosu


PAYLAŞ