Türk Geliştiriciden Arcade Oyunu: RETRO GRID (Video) - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Arcade Oyunu: RETRO GRID (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bağımsız oyun geliştiricisi ve Unity3D Uzmanı Osman Elbeyi başarılı bir mobil oyuna daha imza attı. Oynayanlarını eski atari günlerine geri götüren ve retro grafiklerle geliştirilmiş olan oyunun adı ise; RETRO GRID.

Keskin nişancı oyunu Real Sniper ve araba simülasyon oyunu Car Driver ile adını duyuran yapımcı bu defa retro temalı arcade oyunu RETRO GRID ile karşımıza çıktı. Bizleri adeta atari günlerine geri götüren bu oyundaki amacımız ise; bir uçağın kontrolünü ele alarak, karşımıza çıkan düşmanları yok etmek.

Retro Grid

Daima ekranın yukarısına doğru ilerleyen bir oyun yapısına sahip olan oyun yüksek tempolu oynanışıyla dikkati çekiyor. Oyunda 20'den fazla karakter, 4 farklı araç ve silah ile birlikte sınırsız seviye bulunuyor. Oyunda kazandığınız puanları da puan listesine yazdırabiliyorsunuz.

Benzersiz bir yapay zeka ile eşsiz bir oynanışa sahip olan ücretsiz arcade oyunu RETRO GRID'i, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca oyunun oynanışını gösteren videoyu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

RETRO GRID Oynanış Videosu


PAYLAŞ