Türk geliştiriciden Android kullanıcılarına özel oyun hızlandırıcı: Games GO - Haberler - indir.com

Türk geliştiriciden Android kullanıcılarına özel oyun hızlandırıcı: Games GO

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-20 15:06:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Türk geliştiriciler tarafından tasarlanan Games Go mobil uygulaması oyun sektöründe adından söz ettirecek gibi duruyor. Oyuncuların akıllı cihazlarda oyun oynarken en çok sıkıntı çektiği konular elbette ki kasma sorunu ve akıllı cihazların fazla ısınma sorunlarıdır. Bu açıklığı fark eden Türk geliştirici firmalar Türk geliştirici, Games Go adından hızlandırma ve iyileştirme özelliğine sahip bir uygulama geliştirdi. Uygulamanın işlevine bakacak olursak mobil cihazlarda bulunan oyun ve uygulamaların kullanım esnasında akıllı cihazınıza sorun çıkarmamasını sağlamak. Games GO ile kusursuz oyun deneyimi yaşayacaksınız. Akıllı cihazınıza indirdiğiniz oyunlarda bug ve tag bulunuyorsa ve bu durum akıllı cihazınızı kullanım esnasında yoruyorsa Games GO uygulamasına sahip olarak canınızı sıkan sorunlardan kurtulabilirsiniz. 

Akıllı cihazlar yüksek performanslı uygulamaları taşıyacak şekilde tasarlansa da bazı oyunlar akıllı cihazlarda oynamak için oldukça fazlalar. Fakat bu durum oyuncuları artık engellemeyecek. Games GO adı verilen performans artırıcı uygulama oyuncuların akıllı cihazlarında sorunsuz bir şekilde oyun oynamasına imkan tanıyacak. Piyasada birbirinden farklı hızlandırıcı niteliğinde uygulamalar söz konusu fakat her biri belirli bir süre sonra güçlü oyunlar karşısında tıkanıyor. Bu da oyuncuların ya da kullanıcıların kullanım esnasında sorun yaşamasına imkan sağlıyor. Games GO'dan hem oyun oynama esnasında hem de uygulamalarınızın kullanımı esnasında faydalanacaksınız. 

Games GO, oyun keyfinizi artırıyor

Bazı oyunlar cihazınıza fazla yüklenebilir. Games GO bu yükü azaltmak adına tasarlanmış oldukça faydalı bir verimlilik uygulamadır. Aşırı yüksek ping durumu online oyuna oynanış esnasında sorun yaşatır. Bu da hem oyun içinde performansınızı düşürür hem de akıllı cihazınızın çeşitli kasma ya da donma sorunları ile karşı karşıya kalmasını sağlar. Games GO'nun seçenekleri sayesinde tek dokunuşla oyunu daha hızlı oynayın. Gerçek performans artırıcı özelliğine sahip olan Games GO, oyunların ve uygulamaların hiç bir takılma olmadan kullanılmasını sağlarken aynı zamanda en yüksek performansı sağlar. Uygulama, tek bir tıkla CPU, RAM ve diğer donanımsal özellikleri otomatik olarak iyileştirerek kullanıcıların kusursuz kullanım elde etmesine imkan tanır. 

Uygulamanın arka planında çalışan ekip, cihazda yaşanan gecikme sorunlarını düzeltir ve buna ilaveten FPS değerlerini artırarak daha akıcı oyunlar oynamanıza imkan tanır. Akıllı cihazın hafızasını dolduran ve RAM'i yoran her zaman yüklediğimiz uygulamalar ve oyunlardır. Bu sebeple akıllı cihazınızı iyileştirmek ve ömrünü uzatmak adına Games GO'yu kullanabilirsiniz. CPU BOOST TWEAK mantığı ile çalışan Games GO uygulaması, işlemci hızınızı arttırıp aynı anda işlemciyi soğutmaya yardımcı olacak seçenekleri değerlendirir. Ekip, TWEAK oluşturarak daha üst düzey uygulama ve oyun hızlandırma işlemleri yapar. 

Uygulama daha ileri düzey kullanıcılar için root gerektirir. Bu aşamada iki farklı root ile karşı karşıya geliyoruz. Biri Mega Boost, diğeri ise, Ultra Boost. Mega Boost, kasmadan oyun oynamak için hızlandırma işlemi yapar, tüm CPU çekirdekleri yüksek hızda çalıştırılır ve CPU yüksek performans için optimize edilir. Ultra Boost da ise, Benchmarklar ve güçlü oyunları için cihaz hızlandırılır, tüm CPU seçenekleri maksimum hızda çalıştırılır, tüm CPU çekirdekleri uyanık kalmaya zorlanır, CPU maksimum performans için optimize edilir ve aynı zamanda maksimum performans için SD Card boost tweak uygulanır.





PAYLAŞ