Türk Geliştiriciden Android Güvenliği Uygulaması: Secret Box - Haberler - indir.com

Türk Geliştiriciden Android Güvenliği Uygulaması: Secret Box

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bağımsız mobil uygulama geliştiricisi Abdullah Uyanık tarafından Android cihazlar için hazırlanan Secret Box, kişisel bilgilerinizi Android telefonunuzda güvenli bir şekilde kategorilendirerek saklamanıza imkan tanıyor.

Verilerinizi dışarı açacak herhangi bir izin isteğinde bulunmayan uygulama iç saldırılara yönelik ise telefon hafızasını şifreleyerek koruma altına alabiliyor. Diğer uygulamalardan farklı olarak izinsiz girişlerde cihazınızın ön kamerasıyla gizli fotoğraf çekimi yapabilen Secret Box, ayrıca anasayfa üzerinden yapılan girişlerin ne zaman, kim tarafından ve kaç defa yapılmaya çalışıldığını da gösterebiliyor.

Secret Box

İzinsiz girişlerde kendi kendini imha etme özelliğini de sunabilen uygulamada belirleyeceğiniz en fazla giriş sayısı kadar hatalı giriş yapıldığında depoladığınız bilgileri imha edebiliyor. Bu özelliğin yanı sıra şifre üreticinin de bulunduğu uygulama sayesinde güvenli şifrelerde üretebilirsiniz.

Notlarınızdan sosyal medya hesap bilgilerinize, banka kartlarından web sitesi hesaplarınıza kadar gizliliğine önem verdiğiniz tüm verilerinizi güvenli bir şekilde depolayabilmenizi sağlayan Secret Box uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ