TunnelBear 1 Mayıs'tan Sonra Ücretli Olacak - Haberler - indir.com

TunnelBear 1 Mayıs'tan Sonra Ücretli Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Twitter'ın engelli olduğu günler ile günümüzde Youtube engeli için ülkemizde ücretsiz VPN hizmeti sağlayan TunnelBear, bu hizmeti 1 Mayıs'a kadar ücretsiz devam ettireceğini, sonrasında ise 20 USD ücretle kullanıcılara sunacağını duyurdu.

Geçen yaz yapılan Gezi eylemleri sırasında Türk kullanıcılarıyla tanışan, Twitter'ın engellendiği günlerde popülerleşen ve şu günlerde de Youtube engeli için Türkiye'deki internet kullanıcılarının sorunsuz bir şekilde engelli sitelere giriş yapabilmeleri için ücretsiz VPN hizmeti veren Kanadalı VPN servisi TunnelBear, resmi sitesi üzerinden yaptığı bir duyuruyla Türkiye'de ne zamana kadar ücretsiz VPN hizmeti vereceğini açıkladı.

TunnelBear

1 Mayıs tarihine kadar TunnelBear'ın ücretsiz olarak kullanılmaya devam edilebileceğini açıklayan şirket, bu tarih sonrasında ise hizmetini ücretli olarak vereceğini ve sadece Türkiye'deki kullanıcılarına özel olarak, dünya genelinde 50 USD yıllık fiyata sahip olan sınırsız VPN hizmetinin 20 USD'den satışa sunulacağını duyurdu.

20 USD'lik ödemelerden herhangi bir kâr beklenmediğine de vurgu yapılan duyuruda, istenen bu ücretin Türkiye'deki kullanıcıların kendi maliyetlerini karşılamak için olduğu da belirtildiği gibi hizmeti satın alan kişilerin Grizzly TunnelBear hesabına sahip olabilecekleri ve bu sayede de 12 ay boyunca 3 cihazda sınırsız VPN hizmeti alabilecekleri belirtiliyor.

İleri ki dönemlerde ülkemizde yaşanabilecek olası engellemelerde de yine ücretsiz hizmet vereceğini açıklayan TunnelBear, kullanıcıları Grizzly TunnelBear'ı indirimli satın alabilmeleri için 'BEARSLOVETURKEY' promosyon kodunu kullanmalarını istiyor.

İnternet sitelerine sorunsuz bir şekilde giriş yapabilmenizi sağlayan VPN hizmeti TunnelBear'ın Windows, Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ