Tumblr'a Mesajlaşma Özelliği Geldi! - Haberler - indir.com

Tumblr'a Mesajlaşma Özelliği Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-11 17:00:11
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Popüler blog servisi Tumblr'a uzun süredir beklenen "mesajlaşma özelliği" nihayet geldi. Uygulamanın Android, iOS ve web sürümlerinde hizmete açılan mesajlaşma özelliği sayesinde artık arkadaşlarınızla gerçek zamanlı sohbet etmeniz mümkün olacak.

Facebook ve Twitter'den sonra en yaygın olarak kullanılan sosyal ağ Tumblr, kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunmak ve kullanıcılar arası etkileşimi arttırmak adına mobil ve web arayüzünde önemli değişikliklere imza attı. Bu değişikliklerle birlikte uygulamaya gerçek zamanlı sohbet özelliği getirildi.

Android, iOS ve web sürümleri için hazırlanan mesajlaşma özelliği şimdilik belirli kullanıcılara açılacak. "viral" adı verilen yaklaşım izleyen Tumblr, ilk etapta 1500 kişinin bu özelliği kullanmalarına izin verecek. Ardından söz konusu özellik bu kişilerin mesajlaştığı kişilere ulaşacak ve zincir bu şekilde devam ederek tüm kullanıcılara ulaşmış olacak.

Gif, fotoğraf gibi özelliklerin yanı sıra grup mesajlaşmalar için de geliştirilme aşamasında olan söz konusu mesajlaşma özelliğinin Aralık ayı itibariyle tüm kullanıcılara ulaşmış olması bekleniyor. 





PAYLAŞ