Tumblr Yakında iPhone'lardan Kaldırılabilir - Haberler - indir.com

Tumblr Yakında iPhone'lardan Kaldırılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 15:31:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşım sitesi ve mikro blog olarak bilinen Tumblr için yeni gelişmeler mevcut. Platform bildiğiniz üzere masaüstü haricinde mobil cihazlar için App Store ve Google Play Store’da da bulunuyor. Ancak ortaya çıkanlara göre uygulamanın App Store’da kaybolduğu gözüküyor. Cuma günü web site sürümü üzerinde kullanıcılar tarafından yapılan paylaşımlar ile beraber kullanıcıların sorunları olduğu belli oldu. Henüz App Store’da bulunmayan uygulama için bugün yayınlanan bir güncelleme de şirketin konu hakkında çalıştığı ifade ediliyor. Tumblr’ın söz konusu bu uygulamayı kendisi tarafından mı kaldırıldığı yoksa Apple tarafından mı kaldırıldığı henüz bilinmiyor. Ancak uygulamada uygunsuz içeriklerin yer aldığından ötürü mağazadan kaldırıldığına yönelik bazı söylentiler bulunuyor.

Tumble Uygulaması Neden Kaldırıldı?

Tumblr, Reblog Özelliğini İyileştirdiTumblr, Reblog Özelliğini İyileştirdi

Diğer yandan iOS platformunda Tumblr kullanan kullanıcıların Güvenli Mod kapalıyken arama yapamadığı ortaya çıktı. Uygulamayı yeniden yüklemek için silen kullanıcılar ise App Store’da artık uygulamanın yer almadığını gördüler. Fakat satın alma sayfaları üzerinden bazı kullanıcıların iPhone cihazlarına uygulamayı tekrardan yükleyebildikleri belirtiliyor. Tumblr ise konu hakkında “İOS uygulamasıyla ilgili bir sorunu çözmek için çalışıyoruz ve kısa süre içinde tamamen işlevsel olmayı umuyoruz. Sabrınız için minnettarız ve paylaşacağımız haberler olduğunda bu makaleyi güncelleyeceğiz.” Açıklamasını yapıyor.

Apple’ın uygulama mağazası App Store üzerinde yaşanan benzer bir durumda uygunsuz içeriklerle şikayet edilen mesajlaşma uygulmaası Telegram’ın kaldırıldığı biliniyor. App Store’dan kaldırılan Tumblr sonrası uygulamanın yayın hayatı Google Play Store’da sürmeye devam ediyor. Oldukça fazla kullanıcısı bulunan Tumblr uygulamasının yakın zamanda tekrardan App Store’da yer alması bekleniyor. Uygulamanın App Store’da tekrardan yayınlanması ile beraber Tumblr’ın uygulamanın neden Store’dan kaldırıldığına yönelik bir bilgilendirme yapması bekleniyor. Şuan için Tumble’ı masaüstü sürümü üzerinden kullanmaya devam edebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Tumblr'a Mesajlaşma Özelliği Geldi!Tumblr'a Mesajlaşma Özelliği Geldi!
Tumblr İçerikleri GIF'lere Dünüştürüyor!Tumblr İçerikleri GIF'lere Dünüştürüyor!
Tumblr'a Canlı Yayın ÖzelliğiTumblr'a Canlı Yayın Özelliği

PAYLAŞ