Tumblr İçerikleri GIF'lere Dünüştürüyor! - Haberler - indir.com

Tumblr İçerikleri GIF'lere Dünüştürüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-19 09:00:24
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Son zamanlarda hemen her platformda gördüğümüz hareketli animasyonlar ve resimler oluşturmamızı sağlayan GIF formatı şimdi de Tumblr'da karşımıza çıkıyor. Servisin mobil sürümünde yapılan bu değişiklik ile birlikte kullanıcılar fotoğraf ve videoları kolaylıkla GIF'lere dönüştürebilecek.

Bir süre önce Yahoo tarafından satın alındıktan sonra ücretsiz blog hizmeti sunan popüler servislerden Tumblr, iOS tarafında aldığı güncelleme sayesinde kullanıcıların mobil cihazları üzerinden GIF'li içerikler üretmelerini sağlıyor.

Daha önce çekilmiş fotoğraf veya videolar üzerinde otomatik olarak Gıf formatına dönüştürerek eğlenceli içerikler paylaşmanıza imkan sağlıyor. Hazırladığınız Gif'li içerikler üzerinde kesme, hızlandırma, yavaşlatma gibi düzenlemeleri uygulayabilir ve içerikleri sürekli oynatma döngüsüne alabilirsiniz.

Şimdilik sadece 3 saniyelik Gif'ler hazırlamanıza imkan sağlayan Tumblr, son zamanlarda GIF formatı üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu bağlamda platformu üzerinde ayrı bir GIF izleme bölümü oluşturmuştur.

Şuan Tumblr iOS uygulamasında faaliyete geçen söz konusu yenilik ilerleyen günlerde de Android platformunda yerini alacak.





PAYLAŞ