Tumblr Blogları Mobil'den Düzenlenebilecek - Haberler - indir.com

Tumblr Blogları Mobil'den Düzenlenebilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Sosyal ağ ve blog sitesi Tumblr, mobil uygulamalarını güncelledi. Yapılan güncellemeyle beraber artık kullanıcılar blog'larının mobil sürüm tasarımını diledikleri gibi düzenleme imkanına kavuştular.

Sadece masaüstü sürümlerinde verdiği bloglar için tema oluşturup düzenleme fonksiyonunu mobil platformlardaki uygulamalarına da ekleyen Tumblr, kullanıcıların uygulama üzerinden Ayarlar > Görünümü Düzenle sekmesine tıklayarak akıllı cihazlar için geliştirilmiş olan kişiselleştirilebilir tasarım seçeneklerinden faydalanabilmelerini sağlıyor.

Tumblr Mobil

Yeni yapılan güncellemeyle beraber kullanıcılar Tumblr blog profillerine kapak görseli ekleyebilir, başlık ve alt başlık alanlarını mobile uyumlu bir şekilde düzenleyebilirler. Ayrıca yüzlerce renk ve yazı stili seçeneğiyle dinamik sayfalar da oluşturulmasını sağlayan uygulamalarda kullanıcılar bloglarını estetik bir arayüze de kavuşturmuş olacaklar.

Mobil ile masaüstü sürümlerinin arasındaki kopukluğun giderilmiş olduğu belirtilen son güncelleme tüm dünyaya birlikte Türkiye'deki blog kullanıcılarının da kullanımına sunulmuş durumda.

Blog'unuzu dilediğiniz gibi düzenlemek ve daha estetik bir hale getirmek için 3.6 sürümüne yükseltilen Tumblr mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android ve iPhone-iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ