Tüm Windows 8.1 ve Windows Phone Geliştirici Kaynakları Birleştirildi - Haberler - indir.com

Tüm Windows 8.1 ve Windows Phone Geliştirici Kaynakları Birleştirildi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, resmi blogu üzerinden yaptığı bir duyuruyla tüm Windows 8.1 ve Windows Phone geliştirici kaynaklarının tek bir platform üzerinde birleştirildiğini açıkladı.

Bu sabah itibarıyla Windows Phone için girilen geliştirici sitesine giriş yapmak isteyen geliştiriciler Windows geliştirici sayfasına yönlendirilmeye başlandı. Hem Windows hem de Windows Phone platformları için hizmet verecek olan dev.windows.com sitesinde yayınlanan görselden de bu birleşme anlaşılabiliyor.

Windows Developer Center

Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar için uygulama geliştiricileri bugünden itibaren ihtiyaç duydukları eğitim dokümanlarına, kod örneklerine, belgelendirmelere ve kılavuzlardan oluşan kapsamlı geliştirici kaynaklarına tek bir yerden ulaşabilecekler.

Her iki platform için geliştiricilerin dikkatini çekmeye çalışan Microsoft, geliştiricilerin birleştirilmiş hesaplar için giriş yapacakları panelde de iki hizmet arasında herhangi bir karmaşıklığın yaşanmaması için Windows Store ve Windows Phone Store geçiş seçeneklerini sunuyor.

Windows Developer Center

Ayrıca bu yeniliğe ek olarak Arnavutluk, Antigua ve Barbuda, Ermenistan, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Botsvana, Komoros, Dominika, Fiji Adaları, Gürcistan, İzlanda, Liechtenstein, Mauritius, Monako, Moğolistan, Saint Vincent, Grenadinler , Tacikistan, Tonga, Türkmenistan ve Özbekistan'ın aralarında bulunduğu toplam 21 ülkenin paralı uygulamaların sunulduğu ülkelere eklendiğini sizlerle paylaşalım. 

Yeni ülkelerin eklenmesiyle beraber Windows ekosistemindeki uygulamalar toplam 149 pazarda ücretli olarak satılabilir duruma geldi.

Sitemiz üzerinden yayınladığımız Windows yazılımlarına ulaşmak için buraya, Windows Phone uygulamalarına ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ