Tüm Dünya Kanalları HdTv World Uygulamasında - Haberler - indir.com

Tüm Dünya Kanalları HdTv World Uygulamasında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bu yıl düzenlediğimiz indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması 2014'de Windows Phone için geliştirdiği HdTv uygulamasıyla finalist olan Murat Kandil'den yepyeni bir uygulama daha geldi. HdTv World adlı uygulama sayesinde tüm dünya kanallarını mobil cihazınız üzerinden izleyebilirsiniz.

Tüm dünyada yayına açılmış olan televizyon kanallarını mobilden izlemenize imkan tanıyan HdTv World, yayınları canlı izlemenize imkan tanıdığı gibi yüksek görüntü kalitesi ve akıcı izleme olanağı da sunuyor.

HdTv World

Mobil televizyon uygulaması HdTv World sayesinde izlediğiniz canlı yayını duraklatabilir ve daha sonra kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz. Ayrıca izlemek istediğiniz kanalların kalite ayarlarını da dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Amerika, Almanya, İngiltere ve Türkiye'deki televizyon kanalları dahil olmak üzere yüzlerce kanalı istediğiniz yerde mobil cihazınız üzerinden izleyebilmenizi sağlayan HdTv World uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Windows Phone cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ