Tüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat - Haberler - indir.com

Tüm bilinenleriyle Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-01 21:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Xiaomi Watch Color akıllı saat modeli üzerine kurulmuş olan Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat modeli global çıkışa hazırlanıyor. 

Xiaomi Watch Color, uzun süre önce tanıtılmış fakat Çin dışında bir pazara çıkmadığı için pek fazla gündeme gelmeyen bir akıllı saat modeli. Yuvarlak gövdesi ile gerçekten oldukça şık görünen saat, geçtiğimiz aylarda Çin dışında bir pazarda yani global alanda Xiaomi Mi Watch Revolve adı altında satılacak denilmişti. Kısa bir süre önce de bunun gerçek olduğu ortaya çıktı. Kaynaklara göre saat ilk olarak Hindistan pazarı ile global çıkışını yapmaya hazırlanıyor. Hindistan'ın hemen ardından Türkiye gibi pazarlara da getirileceği düşünülen saat, Hindistan'da yaklaşık olarak 108 Dolar fiyat etiketine sahip olarak satılacağı söyleniyor. Yani bu yeni model bütçe dostu sayılacak bir seçenek konumunda yer alıyor.

Samsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacakSamsung telefonumu bul çevrimdışı çalışacak

Siyah ve gümüş versiyonları bulunan akıllı saat, 1,39 inç 454×454 piksel renkli AMOLED ekran üstüne kuruluyor. Saatler için MIUI ile gelen model, bünyesindeki 420 mAh piliyle 14 günlük (Sade modda 22 gün) bir kullanım imkanı sağlıyor. Suya karşı dayanıklı bir tasarıma sahip. Birçok farklı alanda spor dalında detaylı aktivite takibi yapabilme yeteneğine sahip ve kayış değişimine izin veren Watch Color, arkasında optik bir nabız sensörü barındırıyor. Bluetooth 5.0 LE, NFC ve GPS + GLONASS donanımlarını barındırıyor. Uyku takibi de sunan ürün, 46,2 mm kasaya sahip ve firmanın sesli dijital asistanına erişim sağlayabiliyor. 

Xiaomi Mi Watch Revolve akıllı saat Türkiye’de çok ses getirebilir

Modelin resmi olarak gelmese de aracı isimler ile Türkiye'de de satışa sunulacağına kesin olarak bakılıyor. Fakat resmi bir adımın gelme ihtimali de mümkün.



PAYLAŞ