Tüm Battlefield 2042 Silahları Ve Araçları Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Tüm Battlefield 2042 Silahları Ve Araçları Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 13:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Tanıtılmamış olmasına rağmen Battlefield 2042’de yer alacak yeni silahlar ve araçlar sızdırıldı. Yeni gelişme, oyun dünyasında büyük bir ilgi çekti.

Battlefield 2042 için son hazırlık çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu süre içerisinde kullanıcılar, testlere katılarak oyunu daha önceden deneme ve özelliklerini öğrenme şansına sahip olsa da özellikle testlerden hiçbir şekilde sızdırma yapılmaması gerekiyor. Buna karşın her zaman olduğu gibi Battlefield 2042 testlerinde de ciddi bir sızıntı yaşandı. Teknoloji testlerine erişme imkanı bulan oyuncular yaptıkları paylaşımlar ile birlikte oyunda yer alacak silahları ve araçları şimdiden öğrenilmesini sağladı. Üstelik mevcut bilgiler sadece görüntü olarak değil bir videoda bir araya getirildi ve oyun içinde izlenebilir haliyle paylaşıldı.

Battlefield 2042'nin sistem gereksinimleri ortaya çıktıBattlefield 2042'nin sistem gereksinimleri ortaya çıktı

Yeni Haritanın Adı Da Öğrenildi

Testlerde sızdırılan bir diğer bilgi ise harita oldu. Birinci sezon haritasının testlerinde yapılan sızdırmalar doğru ise harita adı Ridge olacak. Test veri madencisi @Temporyal tarafından sosyal medyada paylaşılan ayrıntılara göre, henüz DICE tarafından resmi olarak detaylandırılmayan özel bir mod  da oyunda yer alacak.

Yeni modda oyuncuların AI düşmanlarıyla savaşması ve ganimetlerini kaybetmeden çıkarma noktalarına ulaşması gerekecek. Escape from Tarkov olarak adlandırılan modda, haritanın diğer tarafında bir çıkarma noktası belirlenecek ve bu noktaya ulaşmak, toplanan ganimetlerle kaçmak için oyuncular zorlu bir savaş verecek. Oyuncular belirlenen hedefe ulaşabilirse oyunu başarı ile tamamlayacak. Ancak bu süre içerisinde yapay zeka düşmanları tarafından alt edilirse, görev başarısızlık ile sonuçlanacak. Ayrıca oyuncular ganimetlerini gelecekteki maçlar için saklayabilecek veya diğer oyunculara satabilecek. Oyuncular bir maçta öldüklerinde, yanlarında getirdikleri ekipman dahil her şeyi kaybedecek. Bu bakımdan oyun içinde özel bir ticarin de yapılması bekleniyor.

Paylaşılan içeriğin kısa süre içerisinde platformlardan kaldırılması bekleniyor Bu bakımdan kısa süre içerisinde izlenebilecek olan içeriğe aşağıdan ulaşabilirsiniz Dikkat çeken video ise şöyle;

22 Ekim’de Görülecek

Battlefield 2142 oyunu için resmi tanıtım tarihi 22 Ekim 2021 olarak belirlendi. Bu nedenle mevcut bilgilerin doğruluğu ve yeni oyunda yer verilecek diğer özelliklerin neler olduğu, 22 Ekim tarihinde yapılacak tanıtım ile birlikte görülecek.



PAYLAŞ