Tüketiciler, Galaxy Note 9'u çok beklemeyecek - Haberler - indir.com

Tüketiciler, Galaxy Note 9'u çok beklemeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 13:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Tanıtım tarihine oldukça kısa bir süre kalan Galaxy Note 9 için yeni haberler gündemde yer almaya devam ediyor.  Samsung'un bu yılki ikinci amiral gemisi olan Galaxy Note 9, teknoloji dünyası tarafından merakla bekleniyor ve cihaz neredeyse her gün farklı bir haberle gündemde yer alıyor. bugüne kadar Galaxy Note 9'a dair pek çok sızıntı bilgi kendisini gösterdi. Bazıları kanıtlanmış olsa da bazı bilgilerin doğruluğunun tespiti için, 9 Ağustos tarihinin beklenmesi gerekiyor. Son olarak Galaxy Note 9'a dair gelen bilgilere bakılırsa, kullanıcılar cihazı satın almak için uzun süre beklemek durumunda kalmayacak.

Galaxy Note 9 tanıtımından hemen sonra satışa sunulacak

Samsungûn, 9 Ağustos tarihinde tüm özellikleri ile gün yüzüne çıkacağı bilgisi çok önceden verildi. Fakat cihazın ne zaman satışa sunulacağı bilgisi, bilinmezliğini koruyor. Tahmini olarak bu tarih için 24 Ağustos işaret edilmişti. Yani cihazın tanıtımından yaklaşık 2 hafta sonra, satışa sunulması bekleniyordu. Fakat bu konuyla alakalı olarak gelen son bilgilere bakılırsa tahminler doğru olmayabilir. Ortaya çıkan bilgiye göre, Samsung cihazın satış tarihini öne çekmek durumunda kaldı. Bu da kullanıcıların tanıtım sonrasında cihazı çok beklemeden alabilecekleri anlamına geliyor.

Tayvan'lı tedarik zincirleri tarafından paylaşılan bir raporda, Galaxy Note 9 alacak olan tüketicilerin çok fazla beklemeyeceği açıklandı. Bilindiği üzere Galaxy S9 ve S9 Plus, satış beklentilerini karşılayamadı. Bu nedenlesammsung Galaxy Note 9'u olabildiğince erken piyasaya sürerek, aradaki açığı kapatmak istiyor. Satış tarihi için yine net bir gün açıklanmadı fakat tanıtımdan hemen sonra satışa sunulacağı söylendi.





PAYLAŞ