TÜBİTAKın Resmi iOS Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

TÜBİTAKın Resmi iOS Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Oktay ÇOMAK
Kategori : Teknoloji

Bilimsel araştırmaları ile küresel alanda bilinirlik kazanmış olan TÜBİTAK'ın (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) iOS işletim sistemi için geliştirdiği resmi uygulaması App Store'da yayınlandı.

Tamamen ücretsiz olarak indirilebilir durumda olan uygulama ile kullanıcılar Tübitak araştırmaları ile ilgili bilgileri alabilecekleri gibi aynı zamanda güncel haberleri, çağrıları ve yayınları takip ederek, duyurulardan da anında haberdar olabilecekler. Uygulamayı incelediğimizde kullanıcılar ile paylaşılan verilerin TÜBİTAK web sitesi üzerinden alındığını ve güncellemelerin de yine web sitesinden sağlandığını görebiliriz.

Sağladığı fayda açısından web sitesi ile farklı bir imkan sunmadığını da gördüğümüz uygulama, TÜBİTAK web sitesini takip etmek yerine gelişmelerin uygulama üzerinden takip edilmesini mümkün kılıyor. Tasarım açısından kurumun gücünü yansıtan önemli özellikleri göremediğimiz uygulamayı bilimsel araştırmalar ile ilgilenen iOS kullanıcılarının cihazlarına indirmelerini tavsiye ediyoruz.





PAYLAŞ