TTNET Müzik Lookin ile Müzik Albümlerini Kapağından Dinleyin - Haberler - indir.com

TTNET Müzik Lookin ile Müzik Albümlerini Kapağından Dinleyin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türkiye'nin popüler online müzik dinleme servislerinden birisi olan TTNET Müzik tarafından geliştirilerek App Store'da yayınlanan Lookin uygulaması sayesinde albüm kapaklarını cihazınızın kamerasına okutarak müzik dinleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve yenilikçi bir müzik dinleme uygulaması olarak karşımıza çıkan TTNET Müzik Lookin ile tüm kullanıcılar hiçbir yere abone olmadan diledikleri albüm kapağını mobil cihazlarının kamerasına okutarak o albümün içerisinde bulunan şarkıları 30'ar saniyelik süreler halinde dinleyebilecekleri gibi tüm albümdeki içerikleri de görüntüleyebilecekler.

TTNET Müzik Lookin indir

Şu an için sisteminde 80 bin albüm kapağının kayıtlı olduğu TTNET Müzik Lookin her geçen gün yeni albümleri de bu sisteme eklemeye devam ediyor. Ayrıca albümdeki şarkıların tamamını sınırsız dinlemek isteyen kullanıcılar Lookin üzerinden TTNET Müzik uygulamasına giderek, o ekrandan kendinize uygun olan üyelik seçeneklerinden birini seçebilir ve okuttuğunuz kapağa ait olan albümü sınırsız olarak dinleyebilirsiniz.

Şu anda sadece iOS platformu için yayınlanmış olan TTNET Müzik Lookin uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ve iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ