TTNET Kitap Tamamen Yenilendi - Haberler - indir.com

TTNET Kitap Tamamen Yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet servis sağlayıcısı TTNET'in kitap okuyucularına mobil cihazları üzerinden e-kitap satın alarak okuyabilmelerini sağlayan TTNET Kitap, yenilenen özellikleriyle beraber hem web üzerinde hem de uygulama mağazalarında kullanıcılara sunuldu.

Tarih, Edebiyat, Politika, Roman ve Çocuk kitapları gibi pek çok kategori altında yüzlerce kitabın bulunduğu platformdan herkes yararlanabileceği gibi aynı zamanda satın alınan e-kitaplar tablet, bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazlar üzerinden okunabilecek. Ayrıca kitap satın almaları kredi kartı ve TTNET faturası ile de yapılabilecek.

TTNET Kitap

Tamamen yenilenen TTNET Kitap servisi şu özellikleri de beraberinde getiriyor.

Çevrimdışı okuma: Kullanıcılar, servis üzerinden satın aldıkları kitapları cihazlarına doğrudan indirebilecekleri gibi aynı zaman internet bağlantısı olmadan da okuyabilecekler.

Not Alma: E-Kitap okurken ilgili sayfa üzerinde not alınabilecek. Ayrıca okuyucular kaldıkları yeri işaretleyerek daha sonra aynı yerden okumaya devam edebilecekler.

Satın Alma: Kullanıcılar hem web hem de mobil platformlar üzerinden kitapları inceleyebilecekler ve satın alma yapabilecekler. Ayrıca satın alınan e-kitaplar güvenlik nedeniyle sadece mobil platformlara ait TTNET Kitap uygulaması üzerinden okunabilecek.

Bunların dışında hem yurt içi hem de yurt dışındaki kullanıcıların diledikleri kitapları hızlı bir şekilde bularak okumalarını sağlayan TTNET Kitap uygulaması üzerinden yazı büyüklüğü ve metin tercihi gibi ayarlamalarda kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebileceğiniz TTNET Kitap uygulaması üzerinden kitap satın alması yapabilmeniz için TTNET tek şifre ile uygulamaya giriş yapmanız yeterli olacaktır. Ayrıca servise ttnetkitap.com adresi üzerinden de erişebilirsiniz.





PAYLAŞ