ttec PowerStones Trio incelemesi - Haberler - indir.com

ttec PowerStones Trio incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-31 21:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gerçekten mobil şarj cihazları arasında etkileyici bir çözüm sunan Ttec PowerStones Trio, ev, ofis veya seyahat sırasında yalnızca sizin değil, arkadaşınızın veya birden fazla cihazınızın şarj ihtiyacını tek başına karşılayabiliyor.  Şarj istasyonu ile de bataryaları şarj etme işlemini zahmetsiz hale getirmesiyle fark yaratan Ttec PowerStones Trio, akım koruması sağladığını da söyleyelim ve elbette tasarımıyla da göze hoş geldiğinin altını tekrar çizelim.

230 Türk Lirası değerinde olan Ttec PowerStones Trio, kaliteli bir cihaz ile uygun fiyatlı olma özelliğini taşıyor. Şayet bu tür teknolojilere ilgisi olan okurumuz iseniz size gözü kapalı bir şekilde tavsiye edebiliriz. Şayet etkili ve şık bir mobil şarj cihazı satın almak istiyorsanız Ttec PowerStones Trio'yu kesinlikle almalısınız diyebilirim. 

Akıllı cihazlarımızı zaman zaman şarj etmekten yoruluyoruz

Birçok akıllı telefon kullanıcıları akıllı telefonların bataryası her ne kadar da geniş olursa olsun mobil şarj cihazlarının adeta bir sigorta niteliği taşıdığının farkında. Bu anlamda çantada bir mobil şarj cihazının var olduğu bilincinde olmak bazı durumlarda insana iç rahatlığı sunuyor. Fakat kötü bir senaryo var ki, o da telefonu bu mobil şarj cihazına taktığınız zaman bildirim LED'inde kırmızı bir nokta ile karşı karşıya kaldığınız zaman içiniz acıyor. Zaman zaman mobil şarj cihazlarının da pili bitiyor ve onları şarj etmeyi bazı zaman ya unutuyoruz ya da çok fazla önemsemiyoruz. Bunu söylememdeki neden ise öyle insanlar görüyorum ki çantasında en az 3 veya 4 adet mobil şarj cihazı ile dolanıyor ve genellikle bunların hepsinin pili bitmiş oluyor. Bu anlamda bugün sizler için inceleyeceğimiz Ttec PowerStones Trio ile karşılaştığımız zaman bize vay be dedirten bir cihaz oldu. 

Akıllı cihazların kablolu bir şekilde şarj olması bizleri yoruyor

Akıllı telefon kullanan birçok insan için cihazı şarj etmek çoğu zaman külfet oluyor. Hepimiz akıllı telefonlarımızı zaman zaman şarj etmeye üşeniyoruz ya da umursamıyoruz ama akıllı telefonlar herkesin eli ve ayağı olmuş durumda. Fakat akıllı saat, mobil şarj cihazı,aksiyon kameraları gibi akıllı cihazlar genel anlamda kablo tak-çıkar derdinden ötürü ya öteleniyor ya da umursanmıyor. Herkes için unutmak kolay geliyor fakat  Ttec PowerStones Trio cihaz sayesinde cihazınızı şarj etmek çok kolay olacak. Ttec, Ttec PowerStones Trio cihaz ile şarj istasyonu getirerek alametifarikasını ortaya sunarak gözler önüne seriyor. 2 adet mobil şarj cihazı ve bir şarj istasyonundan oluşan 3'lü bir set halinde karşımıza çıkan Ttec PowerStones Trio, tasarımı ile kullanıcılarının bir harikası olmayı ihmal etmiyor. Bu anlamda taş gibi ifadesi Ttec PowerStones Trio için yersiz olmuyor. Çünkü hem kullanım avantajları açısından hem de tasarım açısından bir hayli başarılı görünen bu cihaz herkesin sahip olmak isteyeceği bir cihaz oluyor. 





PAYLAŞ