Trump kendi sosyal medya platformlarını mı kuruyor? - Haberler - indir.com

Trump kendi sosyal medya platformlarını mı kuruyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-22 09:10:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Eski ABD başkanı Trump, 4 senelik başkanlık dönemi boyunca dünya genelinde bir hayli hareketli olaylar yaşandı. Görev sırasında yaptığı sıradışı açıklamalar ve hareketlerle gündemde sık sık adından söz ettiren eski ABD başkanın koltuğunda son dönemlerinde ise sosyal medya platformlarından aldığı yasaklar oldukça ses getiren cinsten olmuştu. Dahası, bu yasaklar hala kaldırılmış değildir. Büyük olasılıkla yakın zamanda da kaldırılacağa benzemiyor. Görünen o ki, bu durum Tump'ı oldukça rahatsız etmiş olacak ki eski ABD Başkanı Trump, kendi sosyal medya platformlarıyla geri dönmeye hazırlanıyor. 

Önümüzdeki bir kaç ay içerisinde Trump'un sosyal medyaları sunulabilir

Eski ABD başkanının sosyal medya, özellikle de Twitter'a karşı olan ilgisi herkes tarafından bilinen bir durumdur. Platformdan yasaklanmadan önce gün içerisinde yüzleri bulacak şekilde Tweet atan başkan, görüldüğü üzere sosyal medya platformlarını oldukça özledi. Öyle ki Trump'ın en yakın danışmanlarından biri olan  Trump platformunu önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıma sunmak istiyor Jason Miller’ın açıklamalarına göre, Trump kendi platformunun hazırlıklarına başladı bile. Dün ABD kanalı Fox News’e konuşan Miller, “Başkan 2-3 ay içinde sosyal medyaya dönmeye hazır. Hem de kendi platformuyla!” diyerek konuyu açtı. Buna ek olarak, Miller platformla ilgili bildiği detayları da paylaştı.

Twitter'dan alışveriş süreci başlıyorTwitter'dan alışveriş süreci başlıyor

Platformlar için sektörün başarılı isimleriyle görüşmeler yapıldı

ABD’nin 45. Başkanı, beyaz saraydaki koltuğunu bıraktığı günlerini Mar-a-Lago şehrindeki lüks villalarında geçiriyor. Trump başkanlık sürecinden sonra genelde bu villa ve yakın bölgede yer alan alanda golf oynarken görüntülenmişti. Fakat görünen o ki, villasında farklı işler ile de ilgileniyor. Danışman Miller'ın bir önemli açıklaması da tam olarak bu konuyla ilgiliydi. Programın sunucusunun göstermiş olduğu ilgiye rağmen ilk olarak daha fazla bilgi vermeyeceğini dile getiren Miller, sonrasında ise “Başkan son günlerde villasında çok önemli isimler ağırladı. Bu toplantılar sosyal medya sektörünün en önde gelen isimleriyleydi.” şeklinde konuştu. Bu isimlerin kim olduğunu ise henüz bilmiyoruz. Son olarak, Miller platformun çok iddialı geleceğini söyledi.  Görüşmeyi  sonlandırmadan “Sosyal medyayı yeniden tanımlayacak ve en büyük trend olacak.” diye devam etmeyi ihmal etmedi. 


İlgili uygulamalar
Twitter Twitter "Geri al" özelliğinin testlerine başladı
Twitter CEO'su Jack Dorsey'in ilk tweeti 2,5 milyon dolara satıldı! NFT nedir?Twitter CEO'su Jack Dorsey'in ilk tweeti 2,5 milyon dolara satıldı! NFT nedir?
Rusya'da, Twitter'a erişim kısıtlaması getirildiRusya'da, Twitter'a erişim kısıtlaması getirildi

PAYLAŞ