Trump elektrikli otomobillere teşviki sonlandırıyor! - Haberler - indir.com

Trump elektrikli otomobillere teşviki sonlandırıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Kodlow, ABD'li otomatik devi Generals Motors'un ülkede bazı fabrikalarını kapatma kararı aldı. Bu kararın ardından yapılan inceleme konusunda gazeteciler bilgilendirildi. Şu anki ABD Başkanı olan Donald Trump, selefi Barack Obama'nın elektrikli araba ve diğer yeşil dostu girişimler için başlatmış olduğu teşviklerin iptal etmeyi istediğini aktardı.

Trump elektrikli otomobillere teşviki sonlandırıyor!

Kudlow, "Politika olarak bu tür teşviklerin hepsini sonlandırmak istiyoruz" şeklinde bir açıklama yaparak Donald Trump'ın yeşil dostu girişimler için ve elektrikli otomobiller için teşvikleri sonlandırmak istediğini açıkladı. GM'e yönelik teşviklerin kesilmesinin mümkün olmayacağını belirten Kudlow, teşviklerin genel olarak 2020 ve 2021 yıllarında sonlandırabileceğini de belirtti. GM, geçen hafta yaptığı bir açıklama içerisinde, 4'ü ABD'nin Michigan, Maryland ve Ohio eyaletlerinde ve diğeri de Kanada'nın Ontario eyaletinde olmak üzere 5 üretim tesisini gelecek yıl içerisinde kapatacağını ve çalışanlarını yüzde 15 oranında azaltacağını belirtmişti. 

App Store 2016'da McDonald's gelirlerini geçtiApp Store 2016'da McDonald's gelirlerini geçti

ABD Başkanı Donald Trump, GM'i "tüm teşvikleri kesmekle" tehdit etti. ve "General Motors ve CEO'su Mary Barra, Ohio, Michigan ve Maryland'daki fabrikalarını kapatma kararıyla beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Meksika ve Çin'de ise kapanan hiçbir şey yok. ABD, GM'yi kurtardı ve aldığımız teşekkür bu. Şimdi elektrikli arabalar dahil GM'ye yönelik tüm teşvikleri kesmeyi değerlendiriyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.


Donald Trump, şiddet içerikleri oyunları yasaklayacakDonald Trump, şiddet içerikleri oyunları yasaklayacak
Donald Trump, Google'ın arama sonuçlarını eleştirdiDonald Trump, Google'ın arama sonuçlarını eleştirdi
ABD Başkanı Donald Trump, Google ve Facebook'a savaş açtıABD Başkanı Donald Trump, Google ve Facebook'a savaş açtı

PAYLAŞ