Trial Xtreme 3, Windows Phone 8 Mağazasında Yayınlandı - Haberler - indir.com

Trial Xtreme 3, Windows Phone 8 Mağazasında Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İlk olarak Google Play üzerinden Android kullanıcıları için yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana 50 milyon indirme rakamına ulaşan Moto-Cross oyunu Trial Xtreme 3, Windows Phone 8 mağazasında yerini alarak oyunculara sunuldu.

Dünya üzerinde en popüler yarış oyunlarından birisi olan Trial Xtreme serisinin üçüncü versiyonu olan oyunda motorsikletiniz ile karşınıza çıkan rampaların üzerinden atlayarak en yüksek puanı elde etmeniz ve varış noktasına en kısa sürede ulaşmanız gerekiyor. 32 ücretsiz olmak üzere toplam 112 bölümü bulabileceğiniz oyunda ayrıca 6 farklı dünya üzerinde düzenlenen yarışlara katılabilir ve oyunun galibi olabilirsiniz. 

Son derece heyecanlı yapısı ve zevkli oynanışı ile eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlayacak olan oyunda ayrıca elde ettiğiniz puanları skor tablosu üzerinde görebilir ve Facebook arkadaşlarınızı oyuna davet ederek onlarla yarışabilirsiniz.

Birbirinden tehlikeli akrobatik hareketler yapabileceğiniz ve bir çok motorsiklet seçeneğini bulabileceğiniz Trial Xtreme oyunun tüm versiyonları ile Windows Phone 8 için yayınlanan Trial Xtreme 3'ü sitemiz üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ