Trendin ile Yaşam Tarzınla Sosyalleş, Özgürce Paylaş - Haberler - indir.com

Trendin ile Yaşam Tarzınla Sosyalleş, Özgürce Paylaş

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yenilikçi bir bakış açısı ile farklı sosyal ağlarda paylaşımda bulunan kullanıcıları tek bir yerde buluşturmak gibi bir iddia ile geliştirilmiş olan sosyal ağ uygulaması ''Trendin'' ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

iLab tarafından satın alınan Hangikredi platformunun kurucuları Hakkı Can Paşabeyoğlu ile Çağan Ökten' in girişimi olan Trendin uygulaması kullanıcıların gerçekleştirdiği eylemleri gerçek zamanlı olarak paylaşarak benzer kullanıcılar ile iletişime geçebilmelerini amaçlamaktadır. Uygulama üzerinden kullanıcı izlediği televizyon programından, okuduğu kitaba, dinlediği şarkıcıdan oynadığı oyuna kadar 9 ayrı kategori için paylaşımda bulunabiliyor. 

Örneğin Watch-in (Ne izliyorsun?) kategorisinde kullanıcı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini izlediğini uygulama üzerinde paylaşarak, diziyi izleyen diğer kişileri de görebildiği gibi aynı zamanda onlarla konuşabilme imkanına da sahip oluyor. Diğer bir örnekte ise Drink-in (Ne içiyorsun?) kategorisini seçen kullanıcı içtiği herhangi bir içeceği belirterek yine o içeceği içen diğer kişileri bulabiliyor. Yani kısacası uygulama aynı ya da benzeri fiiler içerisinde olan kullanıcıları mobil ortamda buluşturabilmektedir.

Benzer sosyal ağlara göre kategorilerinde alışılmamış bir model kullanılan uygulama biraz karışık gibi görünse de kullanıcıların uygulamaya alışmalarından sonra başarılı bir şekilde geniş kitlelerde kullanılacağını tahmin ediyoruz. 

Günümüzde 28 bin kullanıcıya ulaşan Trendin üzerinden Beta sürecinin tamamlandığı Ekim ayından bu yana 55 bin aksiyon girişi ve 65 bin iletişim gerçekleştirilmiş. Uygulama aynı şekilde önümüzdeki aylarda da kullanılmaya devam eder ve daha fazla kullanıcıya ulaşır ise önemli bir kitleye hitap edeceğini de söyleyebiliriz.

Şu an için sadece iOS sistemine sahip iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcılarının sosyalleşebileceği uygulama Trendin'in Android uygulaması da edindiğimiz bilgiye göre önümüzdeki ay Google Play Store' da yerini alacakmış.

Yaşam Tarzınla Sosyalleş, Özgürce Paylaş! sloganı ile yenilikçi sosyal ağ uygulaması olan Trendin' i iOS cihazlarınıza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ