Tren Simülasyon Oyunu: Train Sim - Haberler - indir.com

Tren Simülasyon Oyunu: Train Sim

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Üç boyutlu grafikleri ve kolay oynanabilirliği ile dikkatimizi çeken Train Sim, adından da anlaşılacağı üzere bir tren simülasyon oyunudur.

Simülasyon oyunlarını seven kullanıcılar için oyun geliştiricisi Adam Berent tarafından ortaya çıkarılmış olan oyundaki amacınız; makinist olarak yönetimini ele alacağınız ve 32 farklı modeldeki trenlerden dilediğinizi seçerek ilerlemeniz gerekmekle beraber trenin raydan çıkmaması ve yoluna devam edebilmesi için elinizden geleni yapmanız gerekmektedir.

Train Sim indir

Trenin hızını, ışıklarını, yönünü ve diğer fonksiyonlarını kontrol altına almanız gereken oyunda ayrıca 6 farklı kamera açısı ile de görüntüyü dilediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz gibi gece ve gündüz modlarından da dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca oyun içerisinde yer alan gerçekçi tren sesleri sayesinde keyifli bir simülasyon deneyimi yaşayabilirsiniz.

Train Sim'i aşağıdaki bağlantıları kullanarak Android sistemine sahip mobil cihazınızda ya da Windows 8 sistemine sahip bilgisayar veya tabletinizde oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ