Transparan, Mini Fotoğraf Makinası Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Transparan, Mini Fotoğraf Makinası Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-09 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Kikcstarter platformunda çeşitli ilginç projeleri görebiliyoruz. Özellikle toplanan bağış fonları ile beraber üreticiler oldukça ilginç ve hatta bazı zamanlar yararlı ürünler ortaya sunabiliyorlar. İşte onlardan birisi olan ve geçen yıl fon desteği toplayarak üretilen ahşap gövdeye sahip fotoğraf makinasının ardından, şimdi ise CROS adlı şirket transpara tasarımı ile dikkat çeken bir dijital fotoğraf makinasını yurt dışı üzerinden satışa sundu. Bu fotoğraf makinası açma ' kapama ve deklanşör tuşlarına sahip ve CROZ adını almış durumda.

Ekstra herhangi bir parça yada aparat bulunmayan bu Kickstarter projesi, şeffaf tasarımı ile tüm dikkatleri topluyor diyebiliriz. Kutu içerisinden geniş açı lens ve balıkgözü lens ile çıkış yapan bu makine küçük tasarımı ve fonksiyonel oluşuyla kullanıcılara sunuluyor. Ufak boyutu sayesinde her yere sığabilen bu makina çantaya ve hatta cebe dahi girebiliyor. Makine zaten küçük olduğundan ötürü üzerinde bir ekran barındırmıyor ve çekilen fotoğrafları ise bilgisayar üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Çektiğiniz fotoğraflar ise harici bir microSD kartlara kaydedildiğini belirtelim.

Makinanın ürün görsel ve videolarına baktığımızda ise ince pil olan AAA piller ile gücünü alıyor. CROZ makinası 5 megapiksellik bir CMOS sensöre sahip ve bu küçük yapısı ile 5 megapiksel oldukça yeterli bile duruyor. Fiziksel kontrol anlamında güç ve deklanşör tuşlarına sahip olan bu makinada Apple'ın mobil kameralarda kullandığı benzeri bir objektif sistemi bulunmakta. microUSB ile çekilen fotoğrafları cihazınıza aktarabiliyorsunuz ve Wifi desteği SDKart takarsanız ise cihaz içerisindeki görselleri kablosuz olarak da aktarabiliyorsunuz.

Sadece 98 gram ağırlığa sahip olan bu küçük fotoğraf makinası ise 126 dolardan satışa sunuluyor.





PAYLAŞ