Transformers Yapılı Çok Amaçlı Hoparlör :TransSpeaker - Haberler - indir.com

Transformers Yapılı Çok Amaçlı Hoparlör :TransSpeaker

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-30 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son yıllarda ses teknolojisi büyük bir atılım gerçekleştiriyor. Özellikle ses noktasında ünlü markalar üst seviye kalitelere sahip hoparlörler üretiyorlar. Bu noktada hem yüksek ses kalite deneyimini hemde ilginç tasarımı bir araya getiren TransSpeaker isimli bir ürün tanıtıldı. Öyle ki cihaz her türlü elektronik alet ile uyumlu bir şekilde çalışıyor ve tasarım yapısı gereği tıpkı bir Transformers araçları gibi çeşitli şekillere girebiliyor. Üst seviye ses kalitesi ve kullanım deneyimini bir yana koyarsak bu cihazın en dikkat çekici özelliği kuşkusuz Transformers yapılı tasarımı diyebiliriz.

Yakın zamanda tanıtılan ürünlere bakar isek fazla bir hoparlör çeşitliliği bulunuyor. Ancak geçmiş dönemlere baktığımızda Hoparlörler bazında fazla bir alınabilecek seçenek bulunmuyordu. Kablosuz hoparlörlerden birçok farklı teknolojilere sahip hoparlör çeşitleri görmüştük. Şimdi ise adı gibi Transformers'lardan ilham alınan TransSpeaker ürünleri çeşitli şekillere girerek kullanıcının her türlü alanda ihtiyacını karşılıyor diyebiliriz.

Dış yapısıda gereği olduça ilginç bir ürün gibi gözüken, bu hoparlör taşınabilir bir şarj cihazı tasarımını andırıyor. Cihaz üzerinde çeşitli bağlantı girişleri ve yönetim tuşları mevcut. Dört parçadan oluşan bu hoparlörler üst kısımda konumlanıyor ve bu dört farklı parça kullanıcıların zevkine göre konumlandırılarak şekillendirilebiliyor. TransSpeaker ürünlerini dilerseniz tüm bir halde dilerseniz ise parça parça kullanmak mümkün olabiliyor. Ayrıca kullanıcı ortamına göre akustik ayarını ince ayrıntısına kadar ayarlayabiliyorlar. Ayrıca şekillendirilebilen bu tasarımı bir telefon tutucu yada tablet altlığı olarak da kullanabiliyorsunuz.

Kısacası çok amaçlı şekillendirilebilen bu hoparlör dört bir yana ses yayma özelliğine de sahip. Nier Lee tarafından tasarlanan bu ilginç yapılı hoparlör çeşitli renk yelpazesi ile yakın zamanda satışa sunulacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ