TP-Link'ten Sevgililer Günü için dikkat çekici hediye seçeneği - Haberler - indir.com

TP-Link'ten Sevgililer Günü için dikkat çekici hediye seçeneği

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-12 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Malumunuz üzere 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, TP-Link’in Neffos X9 akıllı telefonuna göz atmanızda fayda var diyebiliriz. Gayet uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran cihaz Neffos X9, oldukça kolay bir kullanıma sahip olmanın yanı sıra performansı ile taktirleri toplamayı başarıyor.

Neffos telefonların özel arayüz programı olan ve aynı zamanda akıllı telefonun kullanımını bir hayli basitleştirerek zenginleştiredn NFUI 8.0 sayesinde akıllı telefonun kullanımı hem rahat hem de kolay. Oldukça ince bir kasaya sahip olan bu cihaz, 1.9 mm ekranı çerçeveleyen yaklaşık %86,4 gibi bir oranla ekran gövde oranına sahip. Gece Ekran modu özelliği olan akıllı telefonun, Göz Koruma modu gibi çeşitli modları bünyesine dahil ederek, kullanıcılarına en iyi kalitede hizmet vermeye çalışıyor. Çift arka kamerası bulunduran Neffos X9, bu kameralarından birinin 13 MP özelliği varken diğerinin 5 MP özelliğe sahip. Arka plan flu olması için çarpıcı portreler çekme sanşı sunan TP-Link Neffos X9, otomatik faz algılama özelliği sayesinde daha hızlı ve daha bir hassas odaklama sağlıyor.

TP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa SunulduTP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Parmak izi sensörü ve yüz tanıma özelliği mevcut

Ön tarafında mevcut olan 8 MP kamera ise daha gerçekçi renge ve aynı zamanda daha net bir öz çekim yapma olanağı tanımasıyla kullanıcıların daha bir hoşuna gideceği kamera olma yolunda ilerliyor. Yapay zeka sayesinde gerçekleştirilen Güzelleştirme Modu, yüzün özelliklerini profesyonel olarak geliştirerek pürüzsüzleştiriyor ve doğal bir görünüme sahip selfie yakalamanıza olanak sağlıyor. Bir saniye içerisinde telefon kilidini açabilen parmak izi sensörüne sahip olan bu cihaz, sizlerinde gördüğü üzere fiyatının uygun olmasına rağmen pek çok seçeneği kullanıcılarına sunuyor. Aynı zamanda kullanıcılarına konforu ve rahatlığı göz önünde bulundurarak tasarlayan şirket, az öncede bahsettiğimiz gibi oldukça basit bir kullanıma sahip. Ayrıca yüz tanıma özelliği ile kilit açma özelliğini bünyesinde bulunduran cihaz, bu özelliği sayesinde pek çok kilit seçeneği kendi bünyesine bulunduruyor.

 

 

 


TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı.TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı.
TP-Link Neffos N1 tanıtıldı!TP-Link Neffos N1 tanıtıldı!
TP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini TanıttıTP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini Tanıttı

PAYLAŞ