TP-Link Yeni Çok Güçlü Wifi Menzil Genişleticisini Tanıttı - Haberler - indir.com

TP-Link Yeni Çok Güçlü Wifi Menzil Genişleticisini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-14 13:00:45
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Donanım ve ağ parça üretimi noktasında adını sıkça duyduğumuz üretici markalardan birisi olan TP-Link'ten yeni güçlü performansı ile dikkatleri çeken Wifi menzil genişletici modeli duyuruldu. RE500 modele sahip bu yeni cihaz üstün seviyede genişletme aralığı ve dört adet anteni ile gelişmiş teknolojiye sahip bir donanım ile geliyor. Wifi menzilini teori olarak 1300 metrekareye kadar genişletebiliyor. Bu kablosuz ağ standardı 802.11ac desteğine sahip ve özellikle büyük ev ve ofisler için oldukça ideal ve kaliteli bir Wifi genişletici ürün diyebiliriz. Wifi menzili genişletmekten yanı sıra cihaz yüksek kablosuz hız desteğide sunabiliyor.

Kablosuz hız noktasında toplam olarak 1900 Mbps 2.4 GHz'de 600 MBps hızlara destek sağlayabiliyor. Yeni TP-Link RE500 modeli barındırdığı eş zamanlı çift kanal desteği ile de diğer menzil genişletici ürünlere göre ise bekleme süresini bir hayli azaltarak Wifi bağlanan her aygıtın ayrı ayrı verimliliğini ve performansını arttırabiliyor. Bu güçlü Wifi genişletici RE500 güçlü teknik özellikleri ile beraber 4K video ve online oyun gibi uygulamalarda aynı anda işlem yapabiliyor ve hızlarda herhangi bir kopukluk yaşamıyor. Modelde harici olarak dört adet çift kanal destekli anten yer alırken bu antenler 1300 metrekareye kadar Wifi menzilini genişletebiliyor.

Akıllı anten yapısına sahip bu model ağa bağlı olan cihazların yerinide tespit ederek o bölgeye yönelik Wifi ağıyı yoğunlaştırıyor ve bu sayede kapsama alanı dahada güçlenmiş oluyor. Ayrıca cihazda bulunan bir önemli özellik ise kesintisiz çift kanal desteği oluyor. Ana kanallardan birisi kesilme gibi bir durum yaşasada tek kanal kalsa bile çift kanal bağlantısı sürüdürülebiliyor. Bu sayede ise cihazlar dengeli bir şekilde Wifi bağlantısını sürdürmeye devam ediyor. Aynı zamanda RE500 modelinde bir Ethernet girişide bulunuyor. Cihazda yer alan giriş destekleri sayesinde ise oyun konsolu, akıllı TV gibi cihazlarda bağlanarak hızlı bir bağlantı deneyimi yaşanabiliyor.

Cihazın fiyatına dair henüz bir bilgi bulunmazken, model iOS ve Android uyumlu destek uygulaması ile kolay bir şekilde kurulabiliyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ