TP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

TP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-20 14:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz yılın sonunda TP-Link'in tanıttığı yeni Wi-Fi sistemi Deco M5'i Türkiye'de satışa sundu. Evlerdeki Wi-Fi kapsamı alanını genişletmeyi sağlayan Deco M5 Mesh, büyük ve çok katlı evler için ideal Wi-Fi çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Wi-Fi güvenliğini de sağlayan Deco M5 Mesh, TP-Link'in HomeCare adını aldığı, 3 yıl lisans güvenlik paketi ile geliyor.  Bir antivirüsün yer aldığı cihaz Trend Micro tarafından destekli. Bu antivirüs sayesinde evinizde güvenli ve sorunsuz bir Wi-Fi deneyimi yaşamanıza ortam hazırlar. Başarılı ve güçlü ebeveyn denetimi sayesinde çocuklarınızın ağa ve internet erişiminin yönetmenize ayrıca izlemenize de olanak sağlıyor.

Yetkilerinizin arasında bazı uygulamaları ve sitelere engelleme, zaman sınırı belirlemem, yaş filtreleri kullanma sayesinde bir nevi kontrolü sizin elinize veriyor. Ayrıca gelişmiş firewall donanımlarında bulunan kategori bazlı web sitesi engelleme, Deco M5'teki Ebeveyn Denetimi'nde de mevcut. Dört çekirdekli işlemci gücü olan Deco M5, evinizin tamamını kapsayacak Wi-Fi desteği ile karşınıza çıkıyor.

AC destekli ve çift bantlı ürün, 2.4GHz bandında 400 Mbps, 5 GHz bandında ise 867 Mbps kablosuz hızlara sahip. Deco M5, Wi-Fi kapsama alanını 4.500 metrekareye kadar sürekli genişletebilen üç birimden oluşuyor. Ek birimlerle birlikte bu sistem, daha büyük evler için ölçeklendirilebiliyor. Bir ağa 10 adet Deco M5 birimi eklenebiliyor. Türkiye'de satışları başlayan Deco M5'in paket fiyatı 549'. Şayet üçlü paket fiyatına sahip olmak istiyorsanız ise bin 599' ödemeniz gerekiyor.





PAYLAŞ