TP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini Tanıttı - Haberler - indir.com

TP-Link AX Teknolojili Yeni Modemlerini Tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 20:05:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Donanım ve ağ bileşenleri ile ünlü marka olan TP-Link tarafından CES 2019’a yönelik yeni bir ürün tanıtıldı. Yeni kablosuz ağ standartı olan 802.11ax desteğine sahip yepyeni modem modelleri CES 2019 kapsamında tanıtılmış oldu. TP-Link’in bu yeni modemlerinin sahip olduğu teknoloji sayesinde oyuncuların ve ofisi çalışanlarının internet hız ihtiyaçları giderilmiş olacak. Oldukça güçlü bir kablosuz bağlantı seçeneğine sahip olan AX teknoloji destekli bu yeni modemler kesintisiz bir bağlantı deneyimi kullanıcılara sunacak. Hızlı ve bağlantı sorunu olmayan bir internet deneyimi için kaliteli modem kullanmak önemli etmenlerden birisi diyebiliriz. TP-Link ise bu ihtiyacı giderecek olan Wifi 6 desteğine sahip AX teknolojili 2019 modemlerini tanıtmış oldu.

TP-Link’te CES 2019 Hamlesi

TP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa SunulduTP-Link Deco M5 Türkiye'de Satışa Sunuldu

Etkinlik kapsamında tanıtılan üç modemden ilk modelde AX teknoloji desteği bulunuyor. Bu sayede yüksek hızlar elde ediliyor ve mesh teknolojisi ile beraber de belli bir alan içerisinde oldukça güçlü bir Wifi bağlantısı sağlanmış oluyor. Üç bant desteğine sahip olan bu model 1.95 Gbps bağlantısı hızı destekliyor ve Deco x10 olarak isimlendirilmiş durumda. Tanıttılan ikinci ürün ise CES 2019 yenilikçilerinden birisi olarak gözüküyor. Archer AX11000 olan bu yeni modem bir oyuncu modemi olarak nitelendiriliyor. AX standartını destekleyen cihaz üç bantlı olarak geliyor. Toplam olarak 10.756 Mbps bir kablosuz bağlantı hızına ulaşan cihazda kesintileri önlemek için OFDMA adlı bir teknoloji de bulunuyor. Bu modelin daha çok online oyun severler tarafından tercih edilebilir olduğunu ifade edelim.

MWC 2018'de TP-Link'in Yeni Modelleri Tanıtıldı

Etkinliğin TP-Link için üçüncü ürünü ise AX destekli AX6000 model modemi oluyor. Bu model ise 2.4 Ghz bandında 1140 Mbps ve 5 Ghz bandında ise 4804 Mbps bir kablosuz bağlantı desteği sunabiliyor. 4K ve 8 K video akışı sağlayabilen ve aynı anda online oyunda oynanabilen bu modelde kesintisiz Wifi ağı oluşturulabiliyor. Modelde ayrıca 2.5 Gbps hızında bir WAN girişi ile elektronik cihazlara kablo ile ağ bağlantısı gerçekleştirmek mümkün oluyor. TP-Link tarafından bu yeni model modellerinin 2019 ile beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor.  


MWC 2018'de TP-Link'in Yeni Modelleri TanıtıldıMWC 2018'de TP-Link'in Yeni Modelleri Tanıtıldı
TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı.TP-Link Neffos N1 Android Akıllı Cihazının Özelliklerini Yayınlandı.
TP-Link Neffos N1 tanıtıldı!TP-Link Neffos N1 tanıtıldı!

PAYLAŞ