Townspacer oyunu Ekim ayında IOS ve Android'de çıkış yapacak - Haberler - indir.com

Townspacer oyunu Ekim ayında IOS ve Android'de çıkış yapacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-08 18:31:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

PC desteği bulunan Townspacer için yeni bir mobil versiyonun geliştirildiği açıklandı. Yeni mobil oyun, Ekim ayında mağazalarda yer alacak.

Bilgisayar sürümü ile büyük bir popülerlik kazanan Townspacer için beklenen mobil versiyonlar için resmi açıklama yapıldı. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamada iOS ve Android desteğiyle piyasada yer alacağı belirtildi. Raw Fury tarafından geliştirilen şehir oyunu Townspacer, alternatif oyunlara göre yeni özellikleriyle dikkat çekiyor.

Android ve iOS uygulamam mağazalarında henüz Townspacer için yeni bir sayfa açılmadığından dolayı sistem gereksinimleri ve oyun özellikleriyle ilgili detaylar bilinmiyor. Ancak şirket oyun için özel bir tanıtım hazırladı.

Townspacer Oyunculara Neler Sunuyor?

Townspacer, küçük adalar üzerine gelişmiş şehirler oluşturulmasına imkan tanıyor. Başlangıçta küçük kasabalar oluşturarak oyuna başlayan oyuncular, kısa süre içesinde büyük şehirlere dönüşüm sağlıyor. Özel renkleri ve grafikleriyle dikkat çeken Townspacer, blok sistemiyle de kolay bir yönetim sağlıyor. Oyunun mobil versiyonuyla da ilgi görmesi bekleniyor. Bu bakımdan Ekim ayı itibariyle yeni oyun için daha fazla veri elde edebilecek.





PAYLAŞ