Touch ID'ye sahip Apple Magic Keyboard'ı şimdi Türkiye'de - Haberler - indir.com

Touch ID'ye sahip Apple Magic Keyboard'ı şimdi Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-05 12:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple Magic Keyboard, Türkiye’de de satışa çıktı. Yeni model özellikle Touch ID özelliğiyle dikkat çekiyor.

Apple, MAC modelleri için iki farklı versiyon ile piyasaya sunduğu Apple Magic Keyboard modelini Türkiye’de de satışa çıkardı. Apple Türkiye mağazası üzerinden satın alınabilecek olan yeni model, m1 çip desteğine sahip yeni MAC modellerinde çok daha iyi bir deneyim sunuyor. Apple tarafından atılan bu adım sonrasında merak edilen Apple Magic Keyboard fiyatı da netlik kazanmış oldu.

Apple Magic Keyboard Yeni Mac’ler İle Tanıtılmıştı

Apple tarafından Apple Magic Keyboard tanıtımları ilk kez m1 destekli Mac modellerinin tanıtıldığı lansmanda gerçekleşmişti. Yeni klavye ile birlikte MAC modellerinden çok daha iyi bir performansın alınmasını sağlayan şirket, Touch ID sistemini klavyeye ekleyerek güvenliği üst seviyeye çıkardı.

Apple Magic Keyboard Türkiye’de Kaç Para?

Apple Magic Keyboard modelinin sayısal tuş takımlı versiyonunun Türkiye’deki satış fiyatı 1799 TL olarak belirlendi. Bu doğrultuda yeni model, Türkiye’de yüksek fiyatla satılan klavyelerden birisi oldu. Sayısal tuş takımını kullanmak istemeyenler için sunulan ikinci model ise fiyatıyla ilk versiyona göre çok daha uygun. Bu seçenekte ise fiyat 1549 TL olarak açıklandı. Apple, Magic Keyboard modeliyle birlikte şirketin yeni ürünleri de Türkiye’de satışa çıktı. Yeni Magic Trackpad 1.299 TL, Magic Mouse ise 799 TL olarak ücretlendirildi

Apple Magic Keyboard Özellikleri Neler?

Apple Magic Keyboard kablosuz ve şarj edilebilir olmasıyla dikkat çekiyor. Tek bir şarj ile 1 ay gibi uzun bir kullanım sunan klavye, diğer Apple ürünlerinde ya da farklı cihazlar kullanılmayacak. Zira Apple Magic Keyboard modelleri Mac’ler için özel olarak geliştirildi ve sadece M1 çiplerinin yer aldığı yeni Mac modellerinde kullanılabilecek.

Yeni klavyesini tüm cihazlarda kullanmak isteyenler ise standart Apple Magic Keyboard modelini satın almak zorunda. 1049 TL’lik etiket fiyatına sahip olan standart modelde Touch ID özelliği bulunmuyor.

Şu anda Stok Yok!

Yeni ürünler her ne kadar tanıtılarak duyurulmuş olsa da “Gönderim: Şu anda mevcut değil” ibareleri ile listeleniyor. Bu nedenle kullanıcıların yeni modelleri satın alması adına öncelikle stokların güncellenmesini beklemesi gerekiyor.





PAYLAŞ