Total War: Warhammer III Türkiye fiyatı - Haberler - indir.com

Total War: Warhammer III Türkiye fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-05 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Büyük bir savaş atmosferine sahip olan Total War: WARHAMMER III, resmi olarak duyuruldu. Oyunun duyurulaması ile beraber ön siparişe de açılırken, oyunu Türkiye fiyatı da netleşmiş oldu. SEGA Europe, Creative Assembly ve Games Workshop ortaklığı ile geliştirilen ve yayınlanan Total War: WARHAMMER III resmen duyuruldu. Şirketin bu yeni oyunu ile beraber oyuncuları şeytani güçlerle ölümcül dünyanın bekçilerini karşı karşıya getirecek olan aksiyon dolu bir savaş atmosferi bekliyor.

Yayınlanan bilgilere göre Total War: WARHAMMER III’te yapacağınız seçimler savaşın gidişatı ve kaderini etkileyecek. Geliştirici, oyunun strateji oyunları deneyiminin zirvesi olacağını ifade ediyor. Oyuna dair paylaşılan ilk tanıtım videosu, oyuna dahil edilecek olan yeni tanrıları, canavarları ve savaş yeteneklerini gösteriyor.

TOTAL WAR ROME 2 Sistem GereksinimleriTOTAL WAR ROME 2 Sistem Gereksinimleri

Total War: WARHAMMER III duyuruldu ve Türkiye fiyatı belli oldu

Total War: WARHAMMER III’ün yönetmeni Ian Roxburgh, en başından beri oyuncuların sevdiği bu dünya için üst seviye aksiyona sahip bir serüven sergilemek için çalıştıklarını belirtirken, oyuncuların ilk iki oyun sonrasında üçüncü oyun için vermiş oldukları desteğin kendilerini motivasyon noktasında yükselttiklerini belirtiyor. Total War: WARHAMMER III Steam ve Epic Games üzerinden ön siparişe açılmış durumda. Ayrıca oyunun resmi sitesi üzerinden de oyunu satın alabileceksiniz. 2021 yılı içinde oyunculara sunulacak olan bu yeni oyunun 345 TL’lik Türkiye fiyatı belirlenmiş durumda.

Fiyatı ile dikkat çeken bu oyunun, yapısı ile hayranları tarafından beğenilmesi hedefleniyor.


Napoleon Total War Sistem GereksinimleriNapoleon Total War Sistem Gereksinimleri
Rome Total War Gold Sistem GereksinimleriRome Total War Gold Sistem Gereksinimleri

PAYLAŞ