Toshiba DynaPad, Microsoft Surface'e Rakip Olacak - Haberler - indir.com

Toshiba DynaPad, Microsoft Surface'e Rakip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-14 09:30:11
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Microsoft'un son gözdesi Surface Book, tüm dünyada ses getirmeyi başardı ve en büyük rakiplerine büyük bir göz dağı verdi. Bu rakiplerden biri olan Toshiba, daha fazla kayıtsız kalamadı ve Surface Book'a rakip olan DynaPad'i duyurdu. 

Hem notebook hem de tablet olarak kullanılabilen cihazların ivmesi son dönemde oldukça artış gösterdi. Toshiba DynaPad'de tam bu kategori içerisinde yer alıyor. 12 inçlik ekrana sahip olan DynaPad, bu ekranı aynı zamanda tablet olarak kullanılabilir hale getirmiş ve ekranda 1920x1080 piksel çözünürlük sunuluyor. 

Toshiba Dynapad

Toshiba DynaPad'i farklı kılan özelliklerden en önemlisi dünyanın en ince ve en hafif 12 inçlik notebook'u olması. 659 gram ağırlığına ve 6.6 mm kalınlığa sahip olan DynaPad, Surface Book'tan daha zarif ve hafif bir cihaz. 

DynaPad'de kullanılan 1.44 GHz hızındaki Intel Atom işlemci ve 4 GB RAM donanımı, performans bakımından Surface Book'un gerisinde kalıyor. Fakat notebook'un yanında sunulan 2048 seviyeli basınç hassasiyetli Wacom Active Electrostatics TruPen dokunmatik ekran kalemi ile rakiplerine ciddi fark atıyor. 

Toshiba DynaPad, 2016 yılı başında Amerika ve Avrupa pazarında satışa çıkarılacak.





PAYLAŞ