Tor Browser ile İnternette Sürekli Anonim kalmak mümkün - Haberler - indir.com

Tor Browser ile İnternette Sürekli Anonim kalmak mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-12 08:50:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Tor Project tarafından geliştirilen yeni tarayıcı ile birlikte anonim kalmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuluyor. İşte detaylar.

Dünya genelinde yakından takip edilen ve büyük bir kullanıcı kitlesi bulunan Tor Project, yeni projesi ile heyecan yarattı. Yapılan yeni açıklamalarda Android işletim sistemi için yeni bir tarayıcının beta aşamasında olduğu belirtilirken, yeni tarayıcı ile kişilerin anonim olarak internette dolaşabileceği ifade edildi.  

Tor Browser Kullanmak Yasak Mı?Tor Browser Kullanmak Yasak Mı?

Tor Browser Kullanmak Yasak Mı?

Tor Browser for Android duyuruldu

Tor Project for Android adı ile kullanıcıların denemsine sunulan yeni tarayıcı, Firefox v60 temelinde inşa edilmiş durumda. Herhangi bir Proxy ağı kullanılmadan kişilerin internette gezinmesini sağlayan Tor Project, normal tarayıcılarda bulunan “Gizli Mod” özelliğini normal olarak kullanıyor.

Geliştirilmesi gerekiyor

Şu anda pek çok açıdan eksiği bulunan uygulamanın ilk izlenimlerinde Orbot proxy gibi farklı uygulamaların kullanılması kullanıcıların olumsuz değerlendirmesine neden oldu. Konuyla ilgili resmi açıklamalarda ise bu durumun sadece Beta sürüme özel olduğu ifade edildi.

Kararlı sürüm ne zaman gelecek?

Uygulamanın Beta sürecinin ne zaman biteceğine dair net tarih verilmese de planlamalar gelecek yılı gösteriyor. Bu bakımdan yaklaşık 3-4 aylık bir Beta süreci öngörülüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ