Toplamı 65 TL olan 7 Android oyun ve uygulama ücretsiz oldu - Haberler - indir.com

Toplamı 65 TL olan 7 Android oyun ve uygulama ücretsiz oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-12 09:07:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Android kullanıcıları için birbirinden farklı oyun ve uygulama ücretsiz oldu. Toplam değeri 65 olan 7 uygulama ve oyun ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Farklı özellik ve kullanım şekline sahip olan bu uygulamaları ücret ödemeden indirerek kullanabilirsiniz. 

Her akıllı cep telefon kullanıcılarının sevdiği şeyler arasında elbette ki oyun ve uygulamalara ücret ödemeden sahip olmak yer alır. Kısa bir süreliğine ücretsiz hale getirilen bu uygulamalara anında sahip olabilirsiniz. 

Kısa süreliğine ücretsiz Android uygulamaları ve oyunları:

Quick Volume Control in notification bar

Araçlar kategorisinde yer alan ve 207 KB boyutundaki Quick Volume Control in notification bar 4,89 TL fiyat etiketine sahip olup 5 gün boyunca oyuncular için ücretsiz olarak sunuluyor. Quick Volume Control in notification bar uygulaması sayesinde cihazlardaki ses ayarlarını fiziksel ses ayarlama tuşlarına ihtiyaç duymadan direk olarak bildirim çubuğu üzerinden ayarlayabilirsiniz. 

80s müzik radyo Pro

Müzik uygulaması arasında yer alan 80s müzik radyo Pro uygulaması 1,2 MB boyutunda olup 5,30 TL ücretle sunuluyor. Uygulama 7 gün boyunca kullanıcılarına özel ücretsiz olarak sunuluyor. 80'lerin müzik radyolarını çeevrimiçi bir şekilde dinlemek için 80s müzik radyo Pro son derece kaliteli bir platformdur. 

Yazıyı Sese Dönüştür PRO

Araçlar uygulama kategorisinde yer alan ve kullanıcılara birbirinden farklı kolaylıklar sağlayan Yazıyı Sese Dönüştür PRO uygulaması 3,49 TL fiyat etiketine sahip olup 7 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Yazıyı Sese Dönüştür PRO adlı uygulama sayesinde sesinizi kullanmak istediğiniz YouTube videoları ya da reklam filmleri için yazıyı sese çevirebilir, farklı aksanlar kullanabilir ya da ses tonunuzu kendiniz ayarlayabilirsiniz. 

 Image Optimizer & Compressor 2021 Recommended

Verimlilik uygulamaları arasında yer alan  Image Optimizer & Compressor 2021 Recommended, 5 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Normal fiyatı ise 18,99 TL'dir.  Image Optimizer & Compressor 2021 Recommended uygulaması sayesinde boyutu büyük olan fotoğraflarınızı sıkıştırarak, yeniden boyutlandırabilir veya görüntüyü iyileştirebilir ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Sudoku {Premium Pro}

Bulmaca oyunları arasında yer alan Sudoku, herkesin uzun süredir vazgeçemediği oyunların başında gelir. 28,99 TL fiyat etiketine sahip olan bu oyun 3 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Bu oyunda 3 farklı zorluk seviyesi bulunuyor. Burada kategorize edilmiş 5400 bulmaca içeren Sudoku'da hangi zaman aralığında ne kadar bulmaca çözebileceğiniz konusunda kendinize ve arkadaşlarınıza meydan okumaya hazır olun. 

Defender Heroes Premium: Castle Defense - Epic TD

Strateji oyunlaır arasında yer alan Defender Heroes Premium: Castle Defense oyunu 2,39 TL fiyat etiketine sahiptir. Ancak bu popüler oyun 6 gün boyunca ücretsiz olarak sunuluyor. Klasik kale savunma oyunları mantığında tasarlanan bu oyun, krallığınızı yok etmeye çalışan canavarlara karşı mücadele edeceğiniz bir dünya sunar. 

Stone Of Souls

Rol yapma oyunları kategorisinde yer alan Stone Of Souls adlı oyun 1,3 TL fiyat etiketine sahip olup 6 gün boyunca ücretsiz olarak sunulacak. Aksiyon ve korku türünde olan bu heyecan verici oyun ücretsiz olarak sunuyor. Burada çeşitli engelleri aşacak ve canavarların hakkından gelmeye yönelik hareket edeceksiniz. 

 





PAYLAŞ