Topia World Builder ile Kendi Dünyanızı Oluşturun (Video) - Haberler - indir.com

Topia World Builder ile Kendi Dünyanızı Oluşturun (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil cihazlarınız üzerinde sadece parmak hareketlerinizi kullanarak kendinize yeni bir dünya oluşturmaya çalışacağınız Topia World Builder, hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil simülasyon oyunudur.

Dünya yaratma simülasyon oyunu olarak da adlandırabileceğimiz Topia World Builder'de hayal gücünüzü ve yaratıcılık yeteneklerinizi kullanarak kendi dünyanızı oluşturabileceğiniz gibi dağları, nehirleri, okyanusları ve binlerce ağaç ile hayvan türlerini de dünyanıza yerleştirebilirsiniz.

Topia World Builder

Oluşturduğunuz dünyayı mobil cihazlarınıza kayıt etme şansı bulacağınız oyunda ayrıca tüm hareketliliği ve gelişmeleri de canlı olarak izleyebilir, toprak, su ve gökyüzünün rengini dilediğiniz gibi değiştirebilir, oyunu yatay ya da dikey konumda oynayabilirsiniz.

Farklı türde bir simülasyon oyunu denemek isteyen Android ve iOS cihaz sahiplerine önerebileceğimiz Topia Wolrd Builder oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, yayınlanan Topia World Builder tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Oyun 1.99 Usd fiyat etiketine sahiptir.




Topia World Builder Tanıtım Videosu


PAYLAŞ