Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'nin 1 milyon satış barajını aştığını duyurdu - Haberler - indir.com

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2'nin 1 milyon satış barajını aştığını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Activision tarafından yayınlanan Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 yayınlanmasının üzerinden 11 gün gibi bir süre geçti ve oyun 1 milyon satış başarısını aşarak bir rekor kırdı. Unreal Engine 4 motoru ile Vicarious Vision tarafından geliştirilen Activision tarafından yayınlanan Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2’nin yayınlanmasının üzerinden henüz 2 hafta geçmemesine rağmen serinin en başarılı oyunu olmaya imza attı diyebiliriz. Activision tarafından açıklanan bilgilere göre 4 Eylül tarihi itibariyle PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları ile buluşturulan Tony Hawk’s Pro Skater 1+ 2 popüler kaykay oyunu serisinin 1 milyon satış barajını en hızlı aşan oyun olmayı başardı.

Activision’ın yeni Tony Hawk’s Pro Skarter’ın satışı 1 milyonu aştı

PlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildiPlayStation 5 için yeni etkinlik tarihi verildi

Oyun eleştirmenleri tarafından tarafından büyük ölçüde olumlu geri dönüşler alan Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 serinin önceki oyunlarında olan kaykay hissini modern grafikler ve yeni bir oyun motoru ile üst seviyelere taşıyor. Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 yeni nesil PlayStation ve Xbox’ın hemen öncesinde çıkış yaptığından ötürü uygun fiyatlı bir çıkış gerçekleştirdi. Oyunun 279 TL’lik PS4 sürümü olurken, Xbox One sürümü ise 279 TL’lik bir fiyatla satışa sunuldu.

PC tarafında ise sürüm 288 TL’lik fiyatla satışa sunuldu. Bakalım bu oyun bu başarısını daha ne seviyelere getirebilecek göreceğiz.


Playstation 5 fiyatları açıklandıPlaystation 5 fiyatları açıklandı
PlayStation 5 kutu içeriği içeriği belli olduPlayStation 5 kutu içeriği içeriği belli oldu

PAYLAŞ