Tomb Raider 3 Oyunundan Lara Croft Resimleri Yayınlandı - Haberler - indir.com

Tomb Raider 3 Oyunundan Lara Croft Resimleri Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 14:10:51
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

2013'te çıkmış ve herkesin beğenisini Tomb Raider: Survivor is Born, serinin geçmişinden arınarak ve kendini silkeleyerek yepyeni bir görünüme ve oynanış dinamikleriyle hayran kitlesiyle buluşmuştu. Bu silkeleniş eski oyunların yepyeni bir yorumuyla gelmişti ve oyun yeni havasıyla gerçekten Lara Croft'un doğuşunu anlatmıştı. Tomb Raider: Survivor is Born, oyuncuları en güzel şekilde yakalayarak bilgisayar başında keyifli saatler geçirmelerini sağlamıştı. Bu başarı yanında iyi bir satış rakamı getirdiğinde Square Enix hemen kollarını sıvayarak yeni oyun için çalışmalara başlamıştı. Bu yeni oyunsa 2 sene sonra Rise of the Tomb Raider adı ile çıkışını gerçekleştirdi.

Bu kadar başarı aslında 22 senelik bir oyun serisine dayanıyor. 22 yıl boyunca oyun gündemi için bir çok ilkle ve sert karakteri Lara Croft ile başarmıştı.

1994'te geliştirilirken Toby Gard, aslında Lara Croft'un Amerika'lı bir kadın olarak hayal etmiş. Zaten başta Lara Croft'un ismini Laura Cruz olmasını düşünmüşler. Ardından ise bilindik Lara Croft karakteri ortaya çıkmış.

Bu dönemde bir çok oyun çıkartarak oyuncuları aksiyon ve bulmacaya doyurmuştu. Tomb Raider 3 oyunun yeniden yapılacağının haberi Aralık ayında ortaya çıkmıştı.

Lara Croft için sıfırdan bir modelleme yapan geliştirici ekip, klasik oyundaki Lara Croft'a sadık kalmış. Oyunun şu anda ne zaman çıkacağı ve geliştirilmesinin biteceği hakkında bir bilgi yok.

Fanlar tarafından geliştirilen bu oyun bir çok Tomb Raider hayranı için dört gözle beklenen bir oyun.

 





PAYLAŞ