Tom Hiddleston'dan The Avengers İtirafı - Haberler - indir.com

Tom Hiddleston'dan The Avengers İtirafı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 20:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

İlk olarak Thor filminden tanıdığımız ünlü oyuncu bu filmde Loki karakterini canlandırıyordu. Tom Hiddleston seneler sonra Avengers filmi hakkında samimi bir itirafta bulundu.

Tom Hiddleston'dan The Avengers İtirafı

Marvel vs. Capcom Infinite Sistem GereksinimleriMarvel vs. Capcom Infinite Sistem Gereksinimleri

Bildiğimiz üzere uzun zamandır Loki karakterine can veren Tom Hiddleston bu karakter ile özdeşleşmiş durumda. Onu ilk olarak Thor filminden tanımış olsak da, Loki'nin asıl patlamasını The Avengers filmi ile yaptığını söyleyebiliriz. Thanos'un ilk defa gözüktüğü filmde Loki bu hikayenin kötüsü olarak filmde yer almıştı. Ancak diğer taraftan Marvel kötülerin aksine tek bir filmde görülüp kaybolmadı. Daha sonra diğer Marvel filmlerinde karakter gelişimini sürdürdü. Öyle ki Avengers Infinity War filminde onu kahramanlarımızdan biri olarak görmeye  başladık. Ancak Tom Hiddleston bu filmlerde rolü kabul ettiğinde sonucun pek başarılı olacağından emin değilmiş. Ace Comic-Con'a katılan oyuncu o zamanki düşüncülerini bu programda belirtti.

"The Avengers filmini çektiğimiz dönemde ödüm kopuyordu. Çünkü o zaman yapmak istediğimiz şeyin başarılı olup olmayacağına dair bir fikrimiz yoktu. Bu kadar başarılı olması için elimizden gelen her şeyi yaptık."


OnePlus, Avengers temalı OnePlus 6 üzerinde Marvel ile birlikte çalışıyorOnePlus, Avengers temalı OnePlus 6 üzerinde Marvel ile birlikte çalışıyor
Marvel başkanından merakla beklenen Hawkeye açıklamasıMarvel başkanından merakla beklenen Hawkeye açıklaması
Epic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a GetirdiEpic Games - Marvel İşbirliği Thanos'u Fortnite'a Getirdi

PAYLAŞ