Tom Clancy's The Division Oyunu Netflix Filmi Oluyor - Haberler - indir.com

Tom Clancy's The Division Oyunu Netflix Filmi Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-12 09:33:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

E3 2019 etkinliğinin başlaması ile beraber oyun yapımcılarından çeşitli duyurular gelmeye devam ediyor. Şimdi ise köklü oyun şirketlerinden birisi olan Ubisoft tarafından E3 2019 kapsamında Tom Clancy’s The Division oyununun filminin Netflix’e geleceği onaylandı. Etkinlik kapsamında Ubisoft’un birçok oyunu gösterilmişti. Ancak şirketin sahip oldukları sadece oyunlar ile sınırlı kalmamışa benziyor. Öyle ki şirket, Deadpool 2’nin yönetmeni olan David Leitch’in yönetmenliğini üsteleneceği The Division filminin Netflix’te yer alacağını duyurdu. Filmin önde gelen yıldızları arasında ise Jessica Chastain ve Jake Gyllenhaal gibi isimler bulunuyor.

The Division Netflix’e Geliyor

The Division 2'den Açık Beta Öncesi GüncellemeThe Division 2'den Açık Beta Öncesi Güncelleme

Film oyundan anlaşılacağı üzere bir aksiyon filmi olarak karşımıza çıkacak. Söylentilere göre ise Tom Clancy’nin büyük bir aksiyon yapımı olması düşünülüyor. 2019’da gerçekleştirilen bir röportajda Leitch, kendisi ve yapımcıların oldukça hırçın bir şekilde ilerlediklerini ifade ediyor. Ubisoft ayrıca 2017 yılının Ocak ayında Call of Duty: Ghosts gibi büyük bir yapıma hayat veren Stehen Gaghan’ın film senaryosunu üstlendiğini belirtmişti. Fakat bu yeni projede Gahan’ın artık yer almadığı gözüküyor.

Ubisoft’un başarılı oyun yapımı olan The Division filminin ne zaman çekimlere başlayacağı veya çıkış tarihi henüz belli olmuş değil. Ancak oyun dünyasının önemli yapımlarının sinema sektörüne geçişlerinde yüksek başarı beklenirken, aynı durum Ubisoft’un bu yeni yapımında gerçekleşecek mi göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlar olurken, detaylar geldikçe aktarmaya devam edeceğiz.  


Ubisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptıUbisoft, The Division 2 Açık Beta testi duyurusunu yaptı
The Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandıThe Division 2'nin sistem gereksinimleri açıklandı

PAYLAŞ