Titanfall PC Sürümü Türkiye'de Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Titanfall PC Sürümü Türkiye'de Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Call of Duty oyunu yapımcıları tarafından kurulan Respawn Entertainment'in geliştirdiği ve oyuncular tarafından heyecanla beklenen Multiplayer odaklı FPS oyunu Titanfall bugün itibari ile satışa sunuldu.

PC kullanıcılarına özel olarak Türkiye'deki perakende mağazalarında satışa sunulan Titanfall, ilk defa Haziran ayında duyurulmuş ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların dikkatini çekmişti. Elit saldırı pilotları, ağır zırhlı araçlar ve 7.5 metre yüksekliğindeki titanların dinamikleri üzerine kurulmuş olan oyunda oyuncular aksiyona dayalı bir macera yaşayacaklar.

Titanfall Pc Versiyonu

Konu olarak yakın gelecekte, savaşların yol açtığı yıkımlardan etkilenen uzak bir sınırda geçen Titanfall'da hızlı bir aksiyona tanık olacağınız gibi parkur tarzı duvar koşuları ve çift zıplayışlar yaparak, titanları gasp etme yeteneğine sahip olacaksınız. Oyun içerisinde bulunan pilot veya titanlar arasında dilediğiniz gibi geçiş yapabilme özelliği sayesinde uyguladığınız taktikleri hızlı bir şekilde değiştirebilecek, saldırı yapabilecek ya da duruma göre kaçabileceksiniz.

Avrupa ile aynı anda ülkemizde de piyasaya sürülen Titanfall PC versiyonuna Playstore üzerinden ulaşarak 108 TL ücret karşılığında satın alabilirsiniz. Son olarak oyunun Bluepoint Games tarafından geliştirilen Xbox 360 versiyonunda da 28 Mart 2014'te çıkacağını sizlerle paylaşalım.





PAYLAŞ